Prabaka 100. praunuče

Ova prabaka, koja je jedino dijete svojih roditelja kaže da je uvijek bila usamljena i htjela je biti časna sestra, a dočekala je 100. praunuče.

Prabaka iz američke savezne države Pennsylvania postala je svjetska senzacija jer je nedavno proslavila rođenje svog 100. praunuka.

Marguerite Koller (99) nekoliko mjeseci prije nego što će proslaviti 100. rođendan uzela je u ruke najnovije prinovu svoje ogromne obitelji, a još je nevjerojatnije to što je u mladosti skoro postala časna sestra prije nego što se odlučila udati za supruga Williama 1942. godine, usred Drugog svjetskog rata.

– Samo pomislim koliko sam sretna – rekla je ponosna prabaka koja živi nedaleko od Philadelphije, za televiziju NBC 10 Philadelphia.

Sada je udovica, ali je majka 11 djece i baka 56 unučadi, navodi se u izvješću.

– Mislila sam da ih želim 12, ali nakon što sam ih počela dobivati ​​nisam bila sigurna želim li ih toliko – rekla je Kollerova prije sedam godina kada se pojavio prvi televizijski prilog o njezinom podvigu koji je postao još impresivniji.

Čudno je i to što je Marguerite bila slobodna, a kako je rekla 2015. godine, kao srednjoškolka se prijavila za odlazak u samostan, ali ju je budući suprug, s kojim je bila u braku 66 godina, uvjerio da to ne učini.

Također je rekla da ju je to što je jedinica dovelo do velike obitelji jer je uvijek bila usamljena.