Ima 101 praunuče i nadahnjuje svojom nevjerojatnom vjerom

Ovo starica ima 101 praunuče, a osobito nadahnjuje svojom nevjerojatnom vjerom u Boga.

Biti dio velike obitelji može biti jedan od najvećih životnih blagoslova. Kada su se John i Margaret Slonkosky vjenčali, nisu imali pojma kako će njihova obitelj puna ljubavi rasti … i rasti.

U braku su dobili 10 djece

Par je imao 10 djece, od kojih je jedno, Patti Anne, sada časna sestra Mary John. Ostalih devet su: Amy Louise, Mary Margo, John Paul, Mark Andrew, Tina Maria, Jessica Anne, Mimi Rose, Polly Anna i Edward Christopher. Njih devet se vjenčalo i dobilo 65 djece. Od ove djece, 41 je u braku i dali su gospođi Slonkosky 101 praunuče!

Gospođa Margaret, mama, baka i prabaka, svojim životom je nadahnula druge generacije da prigrle Božju ljubav i imaju velike obitelji.

Dok je unuk gospođe Margaret, Dominic, objasnio da bi njegova baka možda bila malo suzdržana za razgovor s novinarima jer je skromna žena, on je poslao svog oca Edwarda da sazna nešto više o njezinom životu i vjeri.

Vjerovala je Božjem planu

Ova majka desetero djece nije planirala broj djece koju će imati. Zapravo “više je bila ponizna prema Božjem planu i prihvatila je djecu koju je planirao za nju.”

Ipak, prigrlila je svoju veliku obitelj, podupirući još i supruga u obiteljskom poslu – studiju za fotografiranje vjenčanja.

Sin Edward je rekao da je majka neprestano učila obitelj poniznosti i ovisnosti o Bogu kroz molitvu.

Nikad nisu bili siromašni, nego su uvijek ovisili o Bogu koji se pobrinuo za njihove potrebe.

Većina prisutne obitelji osim prabake Margaret

Naravno, postoje i prednosti velike obitelji koje nisu bile očite od samog početka:

“Još jedna milost koju mama prepoznaje je ona koja je došla nakon što je prvi dio svog života uložila u svoju djecu. Bila je to nagrada što je toliko njezine odrasle djece ostalo živjeti u njezinoj blizini i biti dio njezina života. Ona je s njima i oni s njom”, zaključio je sin.