Nevjerojatna obitelj: Imaju 16 djece čija imena počinju slovom C

Ova obitelj iz Sjeverne Karoline zaista je posebna. Osim što je brojna, imena sve djece počinju slovom C.

Patty i Carlos Hernandez imaju stvarno veliku obitelj. Imaju 40 godina i 16 djece. Obitelj živi u gradu Charlotte u Sjevernoj Karolini. Patty i Carlos imaju uspješnu tvrtku za čišćenje pa su jako zaposleni.

Odgajaju djecu u kršćanskom duhu

Patty i Carlos vrlo su predani tome da im približe Krista. Oboje vole Gospodina pa poučavaju djecu iz Božje Riječi.

Ujutro u školu ide devetero djece. Za to vrijeme roditelji brinu o mlađima i rade sve što je potrebno za posao. Točno u 13 sati sva djeca koja su još kod kuće imat će popodnevni odmor. Poslijepodne, kada se školarci vrate kući, osim što rade za školu, pred njima je i važan zadatak: pomažu majci u njezi i brizi o mlađoj braći i sestrama.

Imena sve djece počinju slovom C!

Zašto? Iz dva razloga! “Ime mog muža počinje na C, kao i Krist (engl. Christ). Stoga je bio logičan izbor da imena djece također počinju slovom C, u čast obojici”, objašnjava Patty.

Tako se njihova djeca od najstarijeg do najmlađeg zovu: Carlos Jr., Chris, Carla, Caitlyn, Cristian, Celeste, Cristina, Calvin, Catherine, Caroll, Caleb, Caroline, Camilla, Charlotte, Crystal i najmlađi Clayton.

Imena sve djece počinju slovom C!
Snimka zaslona: YouTube/Dynamic Feed

Priznaju da se ponekad malo zbune kada zovu djecu. Među njima su i trostruki blizanci. Pronaći ime za najmlađeg Claytona također je bio popriličan izazov, jer gotovo da nisu imali ideja.

PROČITAJTE: Bračni par se odlučio na treće dijete, a dobili su najveće iznenađenje

Obitelj Hernandez radi kao tim. Financijski ne ovise ni o kome i jako su ponosni što se ne oslanjaju na potporu države. Njihovi su izdaci, naravno, astronomski i iznose preko 500 dolara tjedno samo za hranu, ne računajući troškove za pelene i ostale higijenske potrepštine.

Otvoreni su za još djece

Mnogi čitatelji vjerojatno su se zapitali jesu li završili s djecom ili će imati još jedno. Zaljubljena majka, koja je u potpunosti posvećena djeci i obitelji, priznaje da je 16. dijete za nju bilo “potpuno iznenađenje”. Iako je trudnoća prošla bez komplikacija, bila joj je najteža i trajala je čak 42 tjedna. Sestre u rodilištu rado se šale da je viđaju svake godine.

“Ako nas Bog želi blagosloviti s još jednim djetetom, otvoreni smo za to. Biti majka 16 djece je prekrasan blagoslov, a na kraju svakog dana također sam ponosna što smo sve učinili”, zaključila je Patty.