iscijeljen od raka jetre
Foto: Medjugorje Info

Naš Bog je Bog koji čini čudesa. Njegova čudesa su brojnija i divnija od bilo kojih zamisli ili djela ljudskog uma. A to uključuje i ozdravljenja. Ova obitelj se kroz čudesno ozdravljenje sina uvjerila da Bog postoji i da molitva uistinu čini čuda, piše Međugorje Info.

Malom Noahu dijagnosticirali su rak jetre.

„Nakon ovih toliko dugih mjeseci, Noah se osjeća dobro“, izjavio je Dario  Lopilato za argentinski  dnevni list La Nación, prije leta za Los Angeles gdje  se uputio kako bi se sastao s obitelji. Dario, ujak Noaha Bubléa, dodao je i da  je ozdravljenje bilo „Božje čudo“.

U drugoj službenoj izjavi nakon dijagnoze, Michael i njegova supruga potvrdili su da je njihov mališan „sve bolje i bolje“.

U studenom prošle godine Noahu su dijagnosticirali rak jetre. Posljednjih  mjeseci cijela je obitelj prolazila kroz pravu kalvariju. To teško razdoblje ujak Dario je izdržao zahvaljujući svojoj snažnoj vjeri.

„Teško mi je o tome govoriti“, nastavio je u intervjuu tridesetšestogodišnji  glumac Dario Lopilato, „no ja vjerujem u Boga i tražio sam utjehu u Isusu  Kristu. Bog je napravio čudo. Od načina na koji smo saznali za bolest, do  oporavka, sve“.

Govoreći o svojoj vjeri i o njezinoj ulozi u Noahinu slučaju, rekao je: „Za mene  je religija način života. U ovom slučaju nisam je puštao, a ako nismo izvještavali o bolesti to je zato što smo prolazili kroz veoma teško razdoblje“.

Kada su liječnici rekli Michaelu Bubléu i njegovoj supruzi Luisani da je maleni  Noah bolestan, par je objavio vijest na Facebooku.

„Shrvani smo, našem starijem sinu Noahu nedavno su dijagnosticirali rak… U ovom teškom trenutku potrebne su nam vaše molitve i molimo vas da poštujete našu privatnost. Pred nama je dug put i nadamo se da ćemo pobijediti tu bitku, ako Bog da, uz podršku obitelji, prijatelja i obožavatelja iz cijeloga svijeta.“

„Najvažnije je što se držimo zajedno“, dodao je ujak Dario, „i što proživljavamo ovo kao obitelj“.

Dario je radio na predstavi kada su liječnici postavili dijagnozu. Svi su se molili: „Mnogo je onih koji su se molili za Noaha. Na izlazu iz kazališta bilo je mnogo ljudi koji su me zaustavljali govoreći mi da mole za Noaha. Bio je to važan trenutak. Sada bolje shvaćam stvari… Htio bih da moja sestra iznese detalje. Bilo je to nešto što nas je jako zbližilo kao obitelj. Bog postoji“.

IZVORMedjugorje-info.com