Iskustvo bliske smrti ga je potreslo do srži, osobito kada je ”vidio” kamo odlaze loši ljudi

Britanski Mirror donosi priču o muškarcu koji je doživio iskustvo bliske smrti za koje tvrdi da ga je potreslo do srži, osobito kada je ”vidio” kamo odlaze loši ljudi.

Budući da se ovakve priče često provlače po medijima, u autentičnost iste ne bismo htjeli ulaziti.

Muškarac, koji želi ostati anoniman, se prije godinu i pol utopio, a kada su ga spasioci izvukli nije davao znakove života. U tim trenucima tvrdi da je vidio što se događa nakon smrti, odnosno kamo odlaze dobri, a kamo loši ljudi. Evo što kaže:

Darovano mi je znanje o tome gdje idu dobre duše, a gdje su poslane loše. Kada umrete, znat ćete da ste mrtvi jer će vam se dogoditi jedna od dvije stvari – ili ćete proći kroz nešto što izgleda kao tunel svjetlosti ili se naći ćete se na mjestu kojem nema ničega osim straha i tame.

VIDI OVO: Jesu li iskustva bliske smrti stvarna?

Loše duše ulaze dublje ulazi u tu tamu (što zvuči zbilja zastrašujuće). To mjesto nema svjetla i na tom mjestu znate da ste došli u pakao i da ćete tamo biti cijelu vječnost. Tama vas ostavlja u zastrašujućoj paralizi, i ne možete vidjeti ništa osim velike tamne praznine paklenog svemira bez zvijezda, bez svjetla, bez ičega. Nema čak ni misli. Ne bi želio ni da moj najgori neprijatelj tamo završi. 

A što se tiče tunela, to zapravo nije tunel. Izvana izgleda poput užarenog užeta koje se polako okreće u svemiru i osvjetljava dobre duše koje su unutra i idu na bolje mjesto. Bio sam jako sretan što sam vidio nešto tako nevjerojatno.

Dok neki u njegovom svjedočanstvu pronalaze utjehu, drugi smatraju da je riječ o prevari ili halucinaciji koja se događa kada mozak ostane bez kisika.