Islamist kršćanima: ”Ja sam vas došao ubiti. Ali, sinoć sam sanjao Isusa…”

Jedan islamist istraživao je kršćansku zajednicu u Amanu u Jordanu s ciljem da poubija kršćane. Međutim, u noći kada je želio počiniti napad Isus mu se objavio u snu i rekao – ‘To su moja djeca’!

Prepun straha bombaš se ujutro probudio i potrčao kršćanima te im rekao: ‘Ja sam vas došao ubiti. Ali, sinoć sam sanjao Isusa i sada želim znati što vi učite. Želim znati tko je taj koji vas toliko štiti. Tko je taj koji mi u san dolazi i priječi mene da ubijem vas?’

Reakcija kršćana na njegov dolazak bila je oduševljenje. Otvorenim srcem govorili su mu o Kristu a nakon samo nekoliko minuta s njega je spala sva mržnja, svi strahovi a dobio je i život u Isusu, piše Kath.

VIDI OVO: Isus se objavio muslimanu u viziji: ”JA SAM ISTINA KOJU TRAŽITE”

U međuvremenu ovaj bivši džihadist postao je izbjeglica, odnosno ostao je s grupom kršćana koji trenutno bježe pred džihadistima.

Da, Isus ne da na svoju djecu! Nikada! Iako je mnogo straha, panike i međuljudskih sukoba ovih dana, zataškavaju se brojne milosti, brojna ozdravljenja i obraćenja, prenosi Dnevno.

Krist djeluje i unutar islama po Njegovoj svetoj volji, ali i što je najbitnije od svega, Krist se zauzima za svoju djecu, za vas!

Svi će vas zamrziti zbog imena mojega. Ali ni vlas vam s glave neće propasti. Svojom ćete se postojanošću spasiti! (Lk 21, 17 – 18)