istina o početku života
Foto: pjmedia.com

Zagovornici abortusa, kako bi obranili abortus, često izjavljuju da nitko zaista ne može odrediti trenutak kada život počinje. Bez tog saznanja, govore, ne postoji stvarni argument protiv abortusa. Dok je znanost o embriologiji odavno riješena, to i dalje nije dovoljno dobro za aktiviste abortusa.

Ali novo znanstveno otkriće može zaista daleko dogurati u promjeni srca i umova: znanstvenici su uspjeli uhvatiti trenutak kada život počinje – bljeskom svjetlosti dok novi život nastaje …

Ljudski život počinje blještavim praskom svjetlosti kada spermatozoid susretne jajnu stanicu, a znanstvenici su to pokazali po prvi put, nakon što su uslikali zadivljujući “vatromet”, prenosi Life Site News.

Eksplozija malenih varnica izbija iz jajne stanice u posebnom trenutku začeća.

Znanstvenici su vidjeli da se fenomen događa u životinjama, ali je prvi put pokazano da se to također događa i u ljudima.

Slike nisu prikazivale stvaranje pravih embrija – znanstvenici su iskoristili enzim spermija da kopiraju nevjerojatan trenutak kada život počinje.

Nažalost, prije nego da su iskoristili ovo otkriće kako bi obranili život, znanstvenici ga koriste da bolje razluče koje živote uništiti.

Istraživači s Northwestern Sveučilišta iz Chicaga su primijetili da neke jajne stanice gore sjajnije nego druge, pokazujući da će one vjerojatnije stvoriti zdraviju bebu.

… “Ovo znači da ako možete pogledati u iskru cinka u vrijeme oplodnje, odmah ćete znati koje jajne stanice su dobre za prijenos proces izvan tjelesne oplodnje.

“To je način na koji možemo odrediti kvalitetu jajne stanice kao nikad prije.” Sva ova biologija počinje u vrijeme oplodnje, a ipak toliko malo znamo o događajima koji se dešavaju u ljudima.

Zato u osnovi, znanstvenici zastupaju da se embriji stvaraju kako bi olakšali izvan tjelesnu oplodnju, i onda bi ih uništili osim ako ne izgledaju najzdravije i najjače. Oni s manjim sjajem su osuđeni kao slabiji, možda zbog genetičke abnormalnosti, i zato nakon stvaranja njihovih jedinstvenih života, znanstvenici ih planiraju uništiti.

Ovo se ipak događa, iako je znanost upravo potvrdila da se bebe s abnormalnostima mogu samo-iscijeliti dok su u maternici.

Osobe koje prolaze kroz proces izvantjelesne oplodnje su često ohrabrivani uništiti “defektne” embrije, uništavajući živote koji su upravo stvoreni, bez davanja prilike embrijima da porastu i razviju se, i sigurno bez uvažavanja jedinstvenosti svakog ljudskog života.

Tužno je da se takvo otkriće, koje podržava život, koristi za napredak kulture smrti.

IZVORLifesitenews.com