NaslovnicaZanimljivostiISTRAŽIVANJE POTVRDILO BIBLIJU: Ovo je najbolje mjesto za seks

ISTRAŽIVANJE POTVRDILO BIBLIJU: Ovo je najbolje mjesto za seks

Koje je najbolje mjesto za seks? Istraživanja daju za neke možda čudan odgovor. Najveće ispunjenje i zadovoljstvo, i fizički i emotivno, pruža seks ograničen na sigurnu luku braka.

Najveće američko istraživanje, kada je riječ o ljudskoj seksualnosti, provedeno je prije nekoliko godina na sveučilištu u Chicagu. Ova studija od strane National Health and Social Life Survey (NHSLS) daje vrlo zanimljiv zaključak: “Slika koju prenose mediji u javnost nema veze s istinom.” Ustvari, studija objašnjava: “U stvarnom životu, rijetko se govori o seksu unutar braka, no činjenica je kako isti zapravo daje najveće zadovoljstvo ljudima.”

Od svih spolno aktivnih ljudi, kod oženjenih je vječna vjerojatnost kako se u svom seksualnim životom osjećaju “zadovoljno”, “voljeno”, “oduševljeno” i “željeno”. Oženjeni su isto tako manje skloni reći kako se osjećaju “tužnima”, “uznemirenima”, “prestrašenima” ili “krivima”. Za zaključiti je kako istraživanje potvrđuje Bibliju, a odbacuje sliku koju nam pružaju mediji.