Isus će hodati s vama kroz vaše nevolje

Dok budete neprestano razmišljali o Pismu i razgovarali s Njim u molitvi te ga štovali, postajat ćete sve sličniji Isusu. A kad vidite kako je dobar i milosrdan prema vama, sve više ćete mu vjerovati da će vas provesti kroz svaku kušnju.

Njegova Riječ jasno izjavljuje: “Jer Gospod očima svojim obilazi po svoj zemlji da se pokaže jakim onima kojima je srce iskreno prema njemu” (2 Ljet 16,9).

Tražite Ga svim svojim srcem i želite njegovu nazočnost u svom svakodnevnom životu. Tada ćete upoznati i iskusiti Njegovu neopisivu slavu.

Ne mogu zamisliti kako nevjernici mogu poznavati ikakav mir u ova pogibeljna vremena bez Isusove nazočnosti i sigurnosti! Strah i tjeskoba sad vise nad čovječanstvom poput crna oblaka.

VIDI OVO: 10 provjerenih načina na koje nevolje uvećavaju vašu vjeru

Na nedavnom okupljanju nekih bogataša svijeta, jedan govornik je rekao patničkim glasom: “Svi smo u najgoroj mogućoj zbrci. Sami smo to navukli na sebe, a ne znamo kako da se iz toga izvučemo.”

Zahvalan sam Bogu za Isusovu blizinu u ovaj strašan čas. Ja sve svoje tjeskobne strahove i brige odnosim na tiho mjesto molitve, gdje jednostavno iskazujem Isusu ljubav. Tamo ga tiho štujem, zahvaljujući mu i predajući svu svoju bol, stres i obiteljske brige. Svakodnevno pjevam onu staru evanđeosku pjesmu:

Zatvoren nasamo s Bogom na tajnom mjestu,
tamo u njegovoj nazočnosti gledam njegovo lice
zadobivajući novu snagu za ovu trku,
žudim biti nasamo zatvoren s Bogom.

VIDI OVO: 9 razloga zašto vas Bog neće izbaviti iz određene nevolje

Ljubljeni, Isus će hodati s vama kroz vaše nevolje. On se raduje nad vama. Uspjet ćeš, dragi pobjedniče!

Autor: David Wilkerson; Izvor: Worldchallenge.org

NAJNOVIJE!