Samo jedna Isusova riječ može zaustaviti svaku nevolju

Samo jedna Isusova riječ može zaustaviti svaku nevolju

Samo jedna Isusova riječ, samo jedan Njegov pogled može zaustaviti svaku nevolju.

Sigurno si barem jednom u životu prošao kroz neku oluju ili je oluja prošla kroz tebe. Ne znam je li gore ovo prvo ili drugo. Oboje je teško. Teško je i kada se oko tebe događaju stvari koje te sputavaju, muče, iskušavaju, a možda još teže kada se sve u tebi bori, kada te nešto muči i mori.

Ako si to ikad prošao, znaš da te takve stvari ojačaju i da na kraju dođe Isus i utiša sve oluje i vihore vjetra koji su prije brujali u tebi i oko tebe. Baš kao što je učinio sa svojim učenicima kada su se prepali.

VIDI OVO: Bog je naše skrovište usred svake nevolje

“Kad uđe u lađu, pođoše za njim njegovi učenici. I gle, žestok vihor nasta na moru tako da lađu prekrivahu valovi. A on je spavao. Oni pristupiše i probudiše ga govoreći: “Gospodine, spasi, pogibosmo! Kaže im: “Što ste plašljivi, malovjerni?” Tada ustade i zaprijeti vjetrovima i moru te nasta velika utiha.” ( Matej 8, 25-26)

Sjeti se da, kroz što god prolazio, samo jedna Isusova riječ, samo jedan Njegov pogled može to zaustaviti. Vjeruj, iako ti se čini da On sad spava i ne vidi što ti se događa.

IZVORVjerski Citati