Isusovo pismo đavlu: Tako snažno da kad ga pročitate, svi demoni u paklu zadrhte od straha

Gospodin je napisao svoje vlastito pismu đavlu u psalmu 46. Ono je tako snažno da kad ga glasno pročitate, svi demoni u paklu zadrhte i šćućure se od straha!

To je vaš odgovor đavlu u svim njegovim napadima. A glasi ovako:

”Dragi ‘čovječe grijeha’,

‘Bog nam je … pomoćnik spreman u nevolji’ (Ps 46,2). Naš Bog je nazočan sada. On je naša pomoć ne samo u prošlim vremenima, nego i sada, danas – usred bilo koje i svake nevolje.

VIDI OVO: Pismo iz pakla od mrtve prijateljice ju je ostavilo u šoku

‘Stoga, ne bojimo se’ (Ps 46,3). Nemamo potrebe bojati se. Naš Bog je oganj koji proždire, branitelj i štit svojoj djeci. Druga Timoteju 1,7 nam govori: ‘Bog nam nije dao duh bojažljivosti, već duh snage, ljubavi i trijeznosti.’ On je potpuno vjeran svojoj Riječi.

‘Bog je sred njega, sred ovog hrama, i poljuljat se neće’ (Ps 46,6). Moje tijelo je hram Duha Svetog – i on kaže da je usred tog hrama. Sam Krist se u njemu nastanio, u mom srcu, ono je njegovo prebivalište. I ne mogu se poljuljat ‘ma bješnjeli puci, rušila se carstva’ (Ps 46,7). Neka ljudi bjesne i neka se sva kraljevstva na zemlji poljuljaju i uzdrmaju! Naš Bog potpuno će uništiti sve demonske napadače.

VIDI OVO: Hoće li tvoju dušu pridobiti Bog ili đavao?

‘On ratove prekida … lukove krši i lomi koplja, štitove ognjem sažiže’ (Ps 46,10). On je moja vojska protiv mog neprijatelja, protiv onih koji započinju ratove protiv mene. I on sam potpuno će uništiti svo đavolje oružje upereno protiv mene. ‘Neće uspjeti oružje protiv tebe skovano’ (Iz 54,17).

On kaže: ‘Prestanite i znajte da sam ja Bog’ (Ps 46,11). Umirit ću se i potpuno počivati u spoznaji da je on Bog. On je moj Bog, moj otkupitelj, moj branitelj – suvereni Gospodar nad svime što mi se događa. Siguran sam, okružen njegovom nazočnošću u sjenici njegove ljubavi. Stajat ću čvrsto i promatrati njegovo veličanstvo i slavu!”

Dragi sveti, Bog ima to pismo za sve sotonine napade na vašu vjeru. Pročitajte ga, razmišljajte o njemu i vjerujte mu. To je odgovor neba na vaše pismo od đavla.

Autor: David Wilkerson

NAJNOVIJE