pernar o isusu
Foto: Facebook

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar gostovao je u emisiji Vesne Kljajić na Z1 televiziji. Osvrnuo se tako iznova napostojanje tajnih društava i otvorio vezano za pitanje vjere.

– Ljudima je teško razumjeti da postoji neka zavjera. Misle da ne mogu postojati tajna društva u kojima je Hanžeković npr. mason 33. stupnja. U masonskoj literaturi stoji da za one koji dođu do 33. stupnja povratka nema i da oni komuniciraju izravno s vragom – kazao je Pernar.

Poručuje da su osobe u Saboru članovi tajnih društava. – Oni nisu lojalni narodu niti strankama, već interesima elite koja ima vlast nad novcem. Preko te vlasti kontroliraju medije i manipuliraju ljudima koje pokušavaju skrenuti s puta spasenja. Put spasenja je put istine i pravde. Ako vjerujemo da postoje tajna društva, onda je iz aviona jasno da postoji i dobra strana – poručio je zastupnik.

Nadodaje da je tu dobru stranu pronašao u Isusu. – Isus je uistinu jedan uzor za sve nas. Njegove omiljene riječi su mi da “ne radimo drugima ono što ne želimo da drugi čine nama”. Javnost savjetuje da pročitaju Novi zavjet i okrenu srce prema Isusu.

– On je bio jedini reformator koji nije išao za promjenom sustava, već čovjeka. Mislio je da, ako se čovjek promijeni, onda će se automatski i sustav promijeniti. Bez duhovne obnove u srcima ljudi nemoguće je da će se naša društveno-politička situacija promijeniti – poručio je.

Kada bi se zastupnici držali toga, mi bismo danas živjeli u drukčije uređenoj zemlji –poručio je, piše Večernji.hr.

IZVORVecernji.hr