NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeIzvršila je samoubojstvo, šokirale su je fotografije u dečkovom mobitelu

Izvršila je samoubojstvo, šokirale su je fotografije u dečkovom mobitelu

21-godišnja djevojka je izvršila samoubojstvo nakon što je u dečkovom mobitelu pronašla neprimjerene fotografije djece. 

Posljednje poruke koje je Lydia Roberts (21), djevojka koje je sebi oduzela život nakon što je saznala da je dečko sa kojim je u vezi pedofil, uputila prijateljici, ali i njemu samom, objavljene su u britanskim medijima.

– Uništio mi je život … Živim s pedofilom – napisala je svojoj najboljoj prijateljici u poruci, prenosi The Sun.

Također, i svom dečku Adamu Wellsu poslala je čitav niz poruka tog kobnog dana dok je on bio na poslu.

U jednoj od njih pisalo je: “To je baš pogrešno, na toliko nivoa. Pogledaj tu fotografiju i reci mi da nije nezakonita”. U drugoj poruci prebacila je svom dečku da ju je odvojio od obitelji i prijatelja, a zatim napisala: “Ti si odvratan čovjek”.

VIDI OVO: Pedofili vrebaju djecu: Video koji svaki roditelj treba pogledati sa svojom djecom

Njezin dečko u početku se pravdao da je spomenuta fotografija iz “nekog starog pornografskog filma”, a kasnije je molio i govorio joj “da će se srediti”.

Majka Michelle
Djevojkina majka Michelle još uvijek traži pravdu; Foto: Daily Mail

Djevojka si je oduzela život objesivši se u kući

Iste večeri, Wells je izašao sa prijateljima, a Lidya je sebi oduzela život objesivši se u kući u kojoj su živjeli u Racliffeu. Po povratku iz grada, on je pronašao njezino mrtvo tijelo.

Lidyina obitelj vjeruje da je Adam odgovoran što je Lidya sebi presudila. Njezini roditelji za tragičnu vijest saznali su dok su bili na krstarenju.

Lydijin mobitel nikada nije pronađen, a njezina obitelj tvrdi da je policija odbila istražiti njihovu zabrinutost u mjesecima nakon njezine smrti, uključujući točne detalje o tome kako je umrla.

Inače, tijekom istrage otkriveno je da je Lydia Roberts imala povijest pokušaja samoubojstva i propisani su joj lijekovi za depresiju.

VIDI OVO: 5 znakova potencijalnog samoubojstva koje trebamo prepoznati

Adam Wells optužen je za posjedovanje 31 nepristojne fotografije djece. Osuđen je na kaznu društveno korisnog rada, naređeno mu je da završi 150 sati neplaćenog posla i plati dodatak žrtvi u iznosu od 85 dolara.

Ovaj članak je prvi put objavljen 25. studenog 2019. godine.