NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeJa nisam čovjek, nego crni vanzemaljac: Francuz (35) nema nos i gornju...

Ja nisam čovjek, nego crni vanzemaljac: Francuz (35) nema nos i gornju usnu zbog bizarne transformacije

Anthony Loffredo je Francuz koji je odlučio “postati” crni vanzemaljac, a sada je na 62 posto te je ušao treću fazu fizičke evolucije, piše na Instagramu. Nas podsjeća na Sotonu!

Ovaj Francuz ima 35 godina i neupućenom oku može izgledati kao biće iz paralelnog svemira, ali njegov plan je definitivno postati vanzemaljac i to ne bilo kakav već “crni vanzemaljac”.

On je već ranije prekrio tetovažama svoje tijelo, pa čak je i bjeloočnice tetovirao u crno, a jezik je izrezao na pola, pišu strani mediji.

Uklonio je nos i gornju usnu, a tada je priznao da ima problema s govorom, no to nije smanjilo njegov entuzijazam.

Crni vanzemaljac 2
Foto: Instagram

Svoju dramatičnu fizičku transformaciju dokumentira na Instagramu, gdje ga prati milijun i 100 tisuća ljudi, a sada to tvrdi 62 posto. Čak je i svoje lice namjestio da što manje sliči ljudskom.

Nos je, kaže, operirao u Španjolskoj, budući da je u Francuskoj, odakle dolazi, taj zahvat zabranjen. Naime, osim piercinga i tetovaža, ostale modifikacije koje uzrokuju fizičke ozljede u većini su europskih zemalja ilegalne.

Kirurg mu je uklonio nos

Zahvalio se kirurgu koji mu je uklonio nos, napisavši: “Zahvaljujući tebi mogu hodati uzdignute glave. Ponosan sam na ono što smo zajedno osmislili i uradili.”

Svoje “putovanje” nazvao je The Black Alien Project.

Njegov san je da svoju kožu potpuno zamijeni metalom, a ruke, noge i prsti, kao i potiljak, idući su na redu za modifikaciju.

Za francuske medije 2017. je rekao da je od djetinjstva opsjednut mutacijama i transformacijama ljudskog tijela.

Dok je u ranim dvadesetima radio kao zaštitar, shvatio je da ne živi život kakav želi i tada se dogodio “klik”.ct)

– Sada mi je postalo normalno razmišljati o tome što ću raditi sljedećih nekoliko mjeseci – rekao je Loffredo koji sada živi u Montpellieru.

Voli biti u koži strašnih likova

Uživa, kaže, “biti u koži strašnih likova”.

– Često ulazim u uloge, pogotovo noću u mračnim ulicama. Istražujem kontrast između uloge koju igram i sebe – rekao je za otočke medije.

Na svom Instagramu podijelio je i svoja razmišljanja o plijesni, ali i otkrio da su ga optuživali za pedofiliju jer je kao tinejdžer igrao nogomet s malom djecom, a kako kaže, volio je zapravo igrati nogomet na ulici. Nakon tog priznanja nastavio je svoje pratitelje obavještavati o svojim modifikacijama i čini se da neće tako skoro stati.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare