Jamie Lynn Spears svjedoči kako joj je Bog pomogao u bolesti i sačuvao život njezine kćeri

Glumica Jamie Lynn Spears pripisuje Bogu zasluge što je u dva navrata sačuvao život njezine kćeri. Vjera u Njega pomogla joj je u njezinoj mentalnoj bolesti.

Tijekom intervjua na “Good Morning America” (GMA) o njezinim novim memoarima “Things I Should Have Said” (Stvari koje bih trebala reći), mlađa sestra pop zvijezde Britney Spears pripisala je Bogu zasluge za spašavanje života njezine prvorođene kćeri Maddie Briann Aldridge.

Bog je dva puta sačuvao život njezine kćeri

U knjizi Jamie Lynn detaljno govori s čime se suočila 2007. godine nakon što je zatrudnjela u dobi od 16 godina. Zbog medijske pozornosti sa svih strana, rekla je da su njezini najbliži htjeli učiniti da problem jednostavno nestane.

“Mislim da bi im najlakša stvar bila ‘ajmo, hajde da završimo s ovim i da se vratiš kao savršena mlađa sestra jer to je tvoja uloga'”, rekla je Jamie Lynn za GMA.

“Ali zahvaljujem Bogu što sam se zauzela za sebe i rekla upravo ono što sam htjela”, dodala je u suzama.

Glumica je pauzirala svoju karijeru u Hollywoodu kako bi odgojila kćer. Kada je djevojčici bilo 8 godina, Bog je iskoristio gotovo fatalnu nesreću da zauvijek promijeni  život Jamie Lynn. Maddie je jednom prilikom ostala zarobljena pod vodom više od 6 minuta dok ju je majka očajnički pokušavala spasiti.

U kritičnom stanju, helikopterom je prebačena u bolnicu. Unatoč tome što je nekoliko dana nakon nesreće ostala bez svijesti, djevojčica se oporavila.

Bog je dva puta sačuvao život njezine kćeri
Na slici je Jamie sa kćerkom Maddie (Snimka zaslona: YouTube/Good Morning America)

Nakon što se Maddie čudesno oporavila 2017., Spears je na Instagramu posvjedočila o Božjoj dobroti.

“Nisam od onih koji propovijedaju, i nisam svećenica, ali Božji trenutak nije slučajan”, napisala je.

Približila se Bogu

Bivša zvijezda Nickelodeona rekla je da ju je to iskustvo približilo Bogu. Također ju je natjeralo da preispita cijeli svoj život, uključujući vlastite borbe za mentalno zdravlje.

Jamie Lynn, sada majka dvoje djece, otkrila je da pati od teške anksioznosti, depresije i opsesivno-kompulzivnog poremećaja – no to je bilo nešto što je godinama potiskivala, prenosi Christian Post.

Međutim, glumica i pjevačica je rekla da je nesreća njezine kćeri stavila stvari u perspektivu.

 

“Kada se dogodi vaš najgori strah, puno se manje bojite svega ostalog”, objasnila je. “Mislim da me to natjeralo da preispitam sve, kakva sam bila osoba i gdje trebam biti bolja.”

NAJNOVIJE!