Je li on taj muškarac kojeg Bog želi za mene?
Foto: Pexels

Ako se pitate: “Je li on taj muškarac kojeg Bog želi za mene?”, razmislite o ovome: ako vaš odnos izvlači ono najbolje iz vas oboje i ako je u skladu s Božjom Riječi, osjećat ćete mir u razlučivanju po pitanju te osobe.

Dobar način da saznate je li Bog doveo nekoga u vaš život je zapamtiti da sve što vam ne daje mir obično nije od Boga.

Sada pogledajmo kako znati je li on taj koga Bog ima za tebe. Ovo su karakteristike pobožnog muškarca:

1. On ne laže.

Jedan od znakova je da pravi muškarac za vas neće unijeti toksične osobine u vezu. Jedan od najvažnijih znakova za prepoznavanje muškarca poslanog od Boga jest možete li mu vjerovati na riječ o svemu ili ne. Baš kao što ne biste htjeli najboljeg prijatelja osobu koja laže, nikada se ne biste trebali zadovoljiti ni s muškarcem koji je nepošten!

2. On ne kvari vaš dobar karakter.

Jedan od drugih znakova da se sviđate pobožnom muškarcu je da vam Bog neće poslati partnera koji će uništiti vaše dobre navike i karakter. Zapitajte se nadahnjuje li vas on da postanete bolja osoba ili utječe na vas da činite loše stvari?

6 znakova da je tog muškarca Bog poslao u vaš život

3. On vas cijeni i poštuje.

Pobožni muškarac će uvijek staviti vašu dobrobit na prvo mjesto i nikada neće zanemariti vašu osobnost. Jedan od najvažnijih znakova da se sviđate takvom muškarcu je kako se ponaša prema vama. Nemojte se zadovoljiti s muškarcem koji vas ne poštuje. Ako je od Boga, on će vas poštovati i cijeniti u svako doba.

4. On se žrtvuje.

Jedan od najočitijih znakova da je muškarac dobar za vas je da će biti požrtvovan. Njegove žrtve ne moraju biti dramatične, ali pobožan muškarac nastavit će činiti velike i male žrtve za vas i vašu vezu. Naravno, ovo bi trebalo bit prisutno u obje osobe!

5. On vam iskazuje milost.

Milost je dar koji vam je dan čak i ako je ne zaslužujete. Muškarac kojeg je Bog postavio na vaš put uvijek će biti ljubazan i graciozan prema vama, bez obzira na sve moguće nesuglasice između vas.

Slažete li se s nama ili imate nešto što biste htjeli dodati na ovu listu? Ostavite nam ispod komentar…

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare