Kako izgleda brak kada stigne beba? Njegove ilustracije će vas nasmijati
Foto: Instagram

Ovako izgleda brak kada stigne beba!

Umjetnici Yehunda i Maya Devir kroz svoje duhovite ilustracije odlučili su pokazati kako zaista izgleda život kada postanete novi roditelji.

Yehuda i Maya Devir, umjetnici koji stoje iza popularne serije crteža “Jedan od onih dana”, u travnju su prvi put postali roditelji male Ariel. Yehuda je svoju kćer nazvao “najsmješnijim i najdragocjenijim stvorenjem koje je ikada vidio.”

I dok se par, nije mogao više zaljubiti u svoju kćer, priznali su da im je rođenje djeteta promijenilo dinamiku u njihovoj vezi.

VIDI OVO: Čestitke za rođenje djeteta: Najljepše čestitke inspirirane Biblijom

Yehunda je počeo na Instagramu objavljivati crteže naziva “U redu je” gdje je progovorio o poteškoćama i emocijama s kojima se susreo kao novi otac.

“U redu je kad ona plače u tvojim rukama. U redu je da želi samo svoju mamu. U redu je da je ne možete spavati. U redu je da nemaš tu vezu o kojoj svi pričaju. U redu je da još uvijek ne razumiješ definiciju svog posla. U redu je da ste umorni. U redu je što ste ljuti. U redu je da ti stvari ne funkcioniraju. U redu je tražiti zagrljaj. U redu je sa svojim parternom dijeliti sve kroz što prolazite, iako se to ne čini muževno. U redu je da ti se život promijenio. U redu je da su ti planovi otkazani. U redu je da nemaš vremena za ništa. U redu je osjećati se slabo. U redu je biti neraspoložen. U redu je osjećati se usamljeno. U redu je zatražiti pomoć. U redu je.”

VIDI OVO: Na Instagramu prikazala kako izgleda ljubav u 10 predivnih ilustracija

I dok početak roditeljstva za njih ponekad bila borba, ovaj par je rekao kako je Ariel unijela nevjerojatno dozu radosti u njihove živote, a uz to im je i donijela mnogo inspiracije na nova umjetnička djela.

“Naši se stripovi temelje na našem stvarnom životu”, rekao je Yehuda.

Ove ilustracije pokazuju što je zapravo ljubav iza zatvorenih vrata.