Foto: Pixabay

U dvadeset i prvoj godini života, oboljela sam od kožne bolesti imenom psorijaza. Prvi sam šok doživjela kada su mi liječnici rekli da je ta bolest neizlječiva, a drugi kada se bolest počela širiti po cijelome tijelu pa čak i po glavi. To se nastavilo dugi niz godina, točnije pune trideset i tri godine.

Borila sam se kojekakvim kremama i mastima, ali sve je bilo uzalud – samo se sve pogoršavalo. U posljednje me vrijeme već i svaki dodir znao zaboljeti jer mi se koža toliko stanjila od tih silnih preparata da su se pri svakom dodiru stvarale rane.  Da stvar bude još gora, oboljela sam i od artritisa zglobova. Sve u svemu, bilo je strašno. Postala sam od svega toga očajna, depresivna i povlačila sam se u osamu…

To je trajalo sve do trenutka dok nisam upoznala Isusa. On me volio i imao je plan za mene. Prema tom planu, trebala sam svoj život predati njemu u ruke. Tako je i bilo. Otvorila sam svoje srce Isusu. Kada sam krenula na kućne molitve, molili smo za bolesne, ali nisam nikada izravno molila za sebe sve do dana kada mi je došla riječ od Gospodina: “Moli se za svoje ozdravljenje!”

Otada sam se počela moliti u svojoj sobi ovim riječima: “Dragi Isuse, ja te sada molim za moje izlječenje. Ti vidiš kako izgleda moja koža. Već trideset i tri godine nisam je vidjela čistu i molim te da se ti proslaviš kroz mene! Iscijeli me i očisti! Vjerujem u tebe, ali neka bude tvoja volja, a ne moja.” U početku se nije ništa događalo, ali nakon nekoliko mjeseci moja se koža počela čistiti. Psorijaza je pomalo nestajala, sve dok nije potpuno iščeznula.

Danas imam čistu i zdravu kožu. Moj Isus, moj Liječnik uslišao je molitve koje sam s vjerom molila i oprao mi je tijelo njegovom svetom i dragocjenom krvlju! Moram napomenuti da su se mojim molitvama pridružile i moje sestre u Kristu.

Danas sam radosna i sretna kršćanka puna vjere u Isusa. Vjerujem samo njemu i samo njemu dajem svu hvalu i slavu jer Njemu jedinom i pripada!

Marija Sarkanjac