Kardiolog tvrdi da je molitvom oživio čovjeka koji je bio proglašen mrtvim
Snimka zaslona: YouTube/Canva

Kardiolog Chauncey W. Crandall dospio je na svjetske naslovnice 2006. godine kada je molitvom oživio čovjeka koji je pretrpio težak srčani udar i bio proglašen mrtvim. Nakon sat vremena bez otkucaja srca i crne kože od cijanoze, Crandall je osjetio potrebu za molitvom i čovjek se čudesno vratio u život.

Fox News je prvi izvijestio o ovom događaju, a milijuni su gledali videozapise i čitali izvještaje. Međutim, oni koji nisu čitali njegovu knjigu ne znaju da je ovo samo jedno od mnogih čudesnih iscjeljenja u njegovoj karijeri.

Dr. Crandall je karizmatični kršćanin poznat po svojim iscijeljujućim misijama diljem svijeta i snažno svjedoči o prisutnosti zla koje izaziva mnoge bolesti.

Snimka zaslona: YouTube

Kardiolog koji moli za ljude

“Čak ni smrt ne može pobijediti Božju silu”, kaže dr. Crandall, koji je vidio više od jedne osobe kako ustaje iz mrtvih. Njegova služba iscjeljenja započela je borbom za život njegova sina Chada, koji je umirao od leukemije. Crandall je prvi put osjetio snagu Duha Svetoga kada je tražio molitvenu pomoć za svog sina.

Tražeći iscjeljenje, on i supruga Deborah obratili su se sestri Briege McKenna, časnoj sestri s međunarodnom službom ozdravljenja. Tijekom molitve, Deborah je vidjela Krista kako ulazi u sobu, a Chad Ga je također imao viziju. Ovo je bio prvi susret obitelji Crandall s nadnaravnim.

Nakon toga, obratili su se misionaru Davidu Hoganu za molitvu. Hogan je molio s nevjerojatnim autoritetom i odlučnošću, što je rezultiralo snažnom duhovnom borbom. Dr. Crandall je osjetio silu Duha Svetoga kao nikada prije. Nakon ovog iskustva, Crandall je počeo moliti za svoje pacijente i svjedočio mnogim iscjeljenjima.

Unatoč molitvama, Chad je na kraju izgubio bitku s leukemijom. Dr. Crandall je to vidio kao križ i odlučio se posvetiti službi Gospodinu još više. Vjerovao je da je rak demonski duh i da su mnoge bolesti izazvane zlom. Njegov sin imao je noćne more i tvrdio da vidi zle prisutnosti, što je Crandall shvatio kao dokaz demonske prirode bolesti.

Molitva za pacijente postala je redovita praksa

Nakon smrti sina, Crandall je doživio nevjerojatnu milost i počeo svjedočiti mnogim čudima. Molitva za pacijente postala je redovita praksa, a mnogi su doživjeli ozdravljenja, uključujući slučajeve tumora i srčanih udara.

Crandall vjeruje da “slavljenje Gospodina razbija jaram tame” i nastavlja služiti kao svjedočanstvo Božje sile i milosti.

Crandallova priča, puna nadnaravnih događaja i duboke vjere, ostaje inspiracija mnogima. Njegovo iskustvo pokazuje moć molitve i vjeru u Božju prisutnost u svim životnim situacijama.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare