Kada je našla svoju biološku majku, ostala je zapanjena njezinom reakcijom

Rebecca Kiessling je nakon 40 dugih godina traganja napokon pronašla svoju biološku majku i saznala razlog zbog kojeg ju je dala posvojiti.

Nakon što je napunila 18 godina, Rebecca je odlučila potražiti svoju biološku majku. Njezini posvojitelji su bili vrlo strogi i nije im bila nimalo slična.

“Osjećala sam se kao da nemam identitet. Bila sam očajna u želji da nešto saznam o svojoj majci.”

Kada ju je napokon pronašla, saznala je da je njezina majka htjela abortirati, jer je začeta silovanjem. Rebeccina majka Joann jedne večeri je napadnuta i brutalno silovana, te je nakon toga ostala trudna.

Nije znala što učiniti …

Kada je Joann saznala da je trudna, abortus se činio kao najbolje rješenje. Ali hvala Bogu da je abortus tada bio zabranjen, tako da je odlučila roditi i dati djevojčicu na posvajanje. Iako ju je ta situacija emocionalno iscrpila, vjerovala je da je postupila najbolje što je mogla i znala.

“Razmišljala sam o tome da zamolim rođakinju da posvoji malenu, ali sam zaključila da bi bilo previše bolno viđati je”, rekla je 77-godišnja Joann.

“Kada sam je prvi put upoznala, osjećala sam se ugodno i automatski počela zvati ‘mama”’, rekla je Rebecca, a Joann dodaje kako je bila oduševljena što joj se kćerka javila nakon toliko godina.

Rebecca i Joann izgradile su divan odnos. Joann je pratila Rebeccu do oltara kada se udavala. Rebecca je prekinula kontakt sa svojim posvojiteljima, ali ju je zato njezina biološka majka – posvojila.

vjenčanje

“Napokon se osjećam kao da pripadam negdje”, kaže Rebecca.

IZVOR:Novi.ba