Kćerka joj je umrla od raka, a ona sada upozorava sve roditelje na neslućenu opasnost

Majka upozorava roditelje na neslućenu opasnost nakon što joj je kćerka preminula od raka želuca. Nije ni znala da je bolesna!

Na ovoj slici se nalaze majka (Joanne) i sestra (Alex) umrle Georgie Marrison. Petnaestogodišnja George Marrison je patila od umora i neprestano je povraćala. Bila je vrlo mršava i imala je tešku anemiju, piše Daily Mail.

Ipak, liječnici su rekli da je to do nje, jer je željela biti mršava. Međutim, samo 2 mjeseca prije nego što će umrijeti, Georgiji je dijagnosticiran težak oblik raka želuca.

Žalosno je to da liječnici nisu bili u stanju dijagnosticirati rak prije, jer su bili uvjereni da je došla u to stanje anemije samo jer je htjela biti mršava.

Foto: Ian Hinchliffe/ Rossparry.co.uk
Foto: Ian Hinchliffe/ Rossparry.co.uk

“Moja kćerka je bila ignorirana toliko puta samo zato jer je bila tinejdžer i jer su mislili da je ona kriva. Bila je blijeda i mršava, a liječnici su rekli da većina djevojaka dolazi u to stanje jer žele smršavjeti.

Prepisali su joj lijekove, ali ni to nije pomagalo. Njeno stanje se pogoršavalo, izgubila je 15 kg i onesvijestila se jednom prilikom. Čak me pitala zašto joj nitko ne vjeruje da je bolesna.

Zbog svega navedenog, želim upozoriti roditelje da paze na djecu i da ne shvaćaju olako ovakve simptome, koji mogu biti pokazatelji nečeg ozbiljnog.”