Kći je snimila razgovor s tatom koji ima demenciju, a video je dirnuo tisuće ljude

Kći je snimila potresan razgovor sa svojim tatom koji ima demenciju, a video je dirnuo tisuće ljudi na društvenim mrežama.

Bailey Kitchen postavila je snimku na TikTok uz naslov: “Neki dani su lakši od drugih. Nedostaješ mi tata, ali te jako volim, Scott.”

Scottu, 58, prije godinu dana dijagnosticiran je rani početak demencije i Wernickeove encefalopatije. Kći Bailey dokumentirala je putovanje i podiže svijest o demenciji na TikToku.

On se ne sjeća da je bio nečiji tata, a kamoli da je imao kćer. Međutim, osjeća snažnu povezanost s Baileyem i njegovom ženom za koju misli da mu je majka.

Premda se nikoga ne sjeća, osjećaji ljubavi ostali su u njemu

U videu se čuje kako Scott govori kako ga izluđuje što ga Bailey naziva ‘tata’ i ne misli da je on njezin tata. Ali tada nije siguran ni u sebe.

Scott kaže da zna da joj je Bailey važan jer gaji osjećaje prema njoj i čak je voli, ali ne može se sjetiti tko je ona uopće, iako zna da su obitelj. Premda se nikoga ne sjeća, osjećaji ljubavi ostali su u njemu.

“Postoje osjećaji, poznajem tu djevojku, tu damu, ona mi je važna u životu”, pokušava Scott objasniti kćeri.

Scott misli da je njegova supruga njegova majka, a kada je Bailey pitala misli li da je ona dobra osoba i osjeća li se sigurno uz nju, odgovorio je pozitivno i kaže da se isto osjeća i s Bailey.

Tijekom cijelog razgovora, Scott je djelovao zabrinuto da će je povrijediti ako natjera Bailey da ga ne zove tata. Ali u isto vrijeme bio je izbezumljen time što su ga zvali ‘tata’. Tada su se dogovorili da će jedni druge zvati svojim imenima.

Emotivni razgovor između oca i kćeri rasplakao je ljude.

NAJNOVIJE!