NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeNjezina kći je zbog grožđa skoro umrla - sada šalje upozorenje svim...

Njezina kći je zbog grožđa skoro umrla – sada šalje upozorenje svim roditeljima

Grožđe treba prerezati na pola kada ga dajete djeci, upozorava majka čija je kćerkica zamalo umrla nakon što je zapala bobica grožđa u grlu.

Laura Lou Chambers doživjela je noćnu moru svakog roditelja nakon što joj se kći počela gušiti.

Četverogodišnjoj Oliviji je dala zdjelicu grožđa koje nije prepolovila. Jedna bobica je djevojčici zapela u grlu i nije mogla doći do zraka.

“Prošle noći Olivia je skoro umrla i to je moja greška. Dala sam njoj i Oscaru zdjelicu grožđa i suhih žitarica. Mislila sam da se ne može udaviti grožđem jer ima skoro pet godina i žurila sam očistiti kuću do kraja”, prisjetila se na Facebooku gdje je objavila svoju priču kako bi upozorila druge roditelje na opasnost koja vreba.

“Otišla sam usisavati kat kuće i čula Oliviju. Nije mogla doći do zraka. Odmah sam shvatila što se dogodilo. Okrenula sam je i udarila među lopatice, ali ništa se nije dogodilo. Gledala me, a usne su joj poplavile. Jamie je uspio izvesti manevar i bobica je preletjela sobu”, dodala je.

“Molim vas, neka vam ovo bude podsjetnik da grožđe djeci prerežete na pola, moj se život umalo promijenio zauvijek jer nisam marila za to”, poručila je.

IZVOR:Index.hr