Potrebna molitva: Kod Slavonskog broda poginulo najmanje 10 osoba, mnogi su teško ozlijeđeni

Ujutro oko 6:20 kod Slavonskog Broda došlo je do teške nesreće u kojoj je poginulo najmanje deset osoba.

Prva policijska informacija govorila je o troje mrtvih, ali je onda broj mrtvih porastao na osam, da bi onda policija javila o deset mrtvih.

“Situacija je vrlo teška i još uvijek je velik broj životno ugroženih putnika u makedonskom autobusu”, rekao je Damir Brezić, glasnogovornik brodsko-posavske policije.

Također, policija je ustanovila da se ne radi o makedonskom, nego o kosovskom autobusu.

https://www.facebook.com/watch/?v=656293468676289

Teška nesreća se dogodila na autocesti A3 kod Slavonskog Broda (u blizini naplatnih kućica Slavonski Brod – zapad), na južnom kolničkom traku.

“Tijekom obavljanja očevida, policija je utvrdila da se radi o autobusu kosovskih nacionalnih i registracijskih oznaka te da je u prometnoj nesreći, prema trenutno dostupnim informacijama, poginulo 10 osoba, dok je više desetaka prevezeno na pružanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu. Više informacija uputit ćemo po završetku očevida”, objavila je policija u 9 sati, prenosi Index.

Na Twitteru se oglasio i hrvatski premijer: “S velikom tugom primili smo vijest o slijetanju autobusa s ceste kod Slavonskog Broda u kojem je život izgubilo 10 ljudi. U mislima smo s obiteljima žrtava i kosovskim vlastima i narodom, kojima izražavamo duboku sućut i suosjećanje. Nadamo se da će se ozlijeđeni putnici oporaviti.”

https://www.facebook.com/watch/?v=323174072838129

Molimo za sve unesrećene u ovoj tragičnoj nesreći. Neka Bog blagoslovi i utješi njihove obitelji te pomogne ozlijeđenima da se što prije oporave.