Kratka molitva za one koji se boje smrti

Ako vjerujete u Gospodina, ne postoji razlog zašto biste se trebali bojati smrti. Ova kratka molitva može pomoći svima koji se boje smrti.

Svi mi imamo osjećaj da smo stvoreni za vječnost i zato se opiremo smrti. Iako nije lijepo umrijeti i s razlogom postoji strah od smrti, Bog ne želi da je se bojite.

Ako vjeruješ u Isusa kao svog Spasitelja i Gospodina, ne postoji razlog zašto bi je se trebao bojati. Isus je umro da bi ti imao VJEČNI ŽIVOT. Vjerujućem razbojniku na križu je obećao raj odmah nakon smrti (Luka 23, 43), što je za njega bilo puno bolje mjesto.

Apostol Pavao se radovao susretu s Kristom, a u Poslanici Filipljanima 1,21 piše: ”Ta meni je živjeti Krist, a umrijeti dobitak!”, a kasnije nastavlja: ”Pritiješnjen sam od ovoga dvoga: želja mi je otići i s Kristom biti jer to je mnogo, mnogo bolje” (Filipljanima 1,23).

VIDI OVO: Molitva protiv straha i napada panike

Muči li te strah od smrti? Bojiš li se nepoznatoga? Onoga što te čeka nakon nje? Ako nisi siguran što će se dogoditi s tobom nakon smrti, tada je vrijeme da dođeš u pokajanju Gospodinu koji ti je voljan sve oprostiti, te u vjeri prizoveš Njega u svoj život. On može spasiti sve one koji se boje smrti, pa i tebe!

Kratka molitva za one koji se boje smrti

Dragi Bože,

Ti si Bog, a ne ja. Poslao si Isusa da mi bude Spasitelj tako da mi je spasenje očito potrebno.

Trebam Te da mi oprostiš sve grijehe koje sam u životu činio. Trebam Te da mi daš nov početak u životu. Trebam Te da mi otkriješ moju svrhu. Želim početi vezu s Tobom.

Molim Te da uđeš u moj život. Želim ti naučiti vjerovati. Želim Te naučiti voljeti. Želim naučiti voljeti druge ljude kako Ti to želiš.

Oslobodi me od svakog straha od smrti i otkrij mi se kako bih bio siguran u spasenje koje mi daješ za vječnost. Danas Te ponizno, usrdno i iskreno molim da me spasiš dok Ti se potpuno predajem, U Isusovo Ime, Amen.