NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeKako je jedna kratka poruka potaknula romansu među strancima - i vjenčanje?

Kako je jedna kratka poruka potaknula romansu među strancima – i vjenčanje?

Nikad ne znate kada i gdje ćete upoznati ljubav svog života. Evo kako je jedna poruka od 280 znakova potaknula romansu među strancima.

Rachel Moore vjerojatno nije razmišljala o udaji kada je ugledala simpatičnog tipa u videu YouTubera @JaredDines. Samo je mislila da dobro izgleda, pa je pomislila “Zašto ne?” i uputila tweet kreatoru sadržaja – tražeći pomoć u pronalaženju čovjeka.

Odgovor je brzo došao

Nije dugo trebalo mladiću u videu, čije je ime Chris Gazel, da ugleda Rachelinu poruku i pošalje odgovor.

“Hej, to sam ja”, napisao je.

“Hej, želiš li da budemo prijatelji?”, upitala je Rachel.

“Hej, da”, odgovorio je.

Njih su dvoje doista postali prijatelji – i jako kratko! Upustili su se u vezu na daljinu koja je trajala sljedeće četiri godine, putujući jedno drugome kako bi premostili jaz. Prošlog lipnja su se zaručili, a u listopadu 2022. Rachel je na Twitteru ažurirala status veze koja je započela jednostavnim tweetom.

Usput, Rachel je spisateljica, pogađate, romantičnih komedija! Ipak, čak ni autor nije mogao predvidjeti što će taj tweet dugoročno značiti i njoj i Chrisu.

Nakon što je Twitter podivljao s viješću o njihovom braku, Rachel je svoj Instagram ažurirala fotografijama i više detalja o njihovoj vezi.

“Jeste li ikada upoznali ljubav svog života i stvorili četiri godine omiljenih uspomena zahvaljujući jednom tweetu od 280 znakova?” napisala je u opisu.

Čak je podijelila i nekoliko fotografija s vjenčanja, tako da svi mi romantičari koji sanjamo o savršenoj vezi možemo nastaviti sanjati o tome da jednog dana pošaljemo vlastiti “mali tweet” nekoj posebnoj osobi.

Mnogi ljudi na Twitteru koriste Rachelinu i Chrisovu priču kao podsjetnik da, ako nešto želite, onda dajete sve od sebe! Nikada ne znate kada vam mali tweet ili poruka mogu zauvijek promijeniti život.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare