NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeLiječnici su joj savjetovali pobačaj – 20 godina kasnije objavila je ovu...

Liječnici su joj savjetovali pobačaj – 20 godina kasnije objavila je ovu sliku

Liječnici su majci koja je nosila petorke savjetovali selektivni pobačaj, no ona ih nije poslušala. Nakon 20 godina je objavila sliku kako djeca izgledaju. 

Dok na društvenim mrežama traje kampanja za život i protiv prava na život, Amerikanka Susan Thompson odlučila je podijeliti svoju priču zašto je dobro stati na stranu obrane života.

“U dobi od 28 godina saznala sam da sam trudna i to s petorkama. Moj liječnik odmah mi je savjetovao selektivni pobačaj.

Kad sam to odbila, poslao me ginekologu koji mi je u više navrata sugerirao da razmislim o “smanjenju broja” začete djece u mojoj maternici. Predlagao mi je da pobacim troje ili čak dvoje djece. To je trajalo nekoliko mjeseci.

VIDI OVO: Što Biblija uistinu kaže o pobačaju?

Bog se pobrinuo za svu djecu

Moj suprug i ja nismo niti trenutak razmišljali o toj mogućnosti. Znali smo da nam je Bog dao ovu malu djecu, pa će se on i pobrinuti za njih. Kad nakon dvadeset godina pogledam unatrag – ne mogu zamisliti život bez ijednog od njih.

Nakon mature, troje naše djece pristupilo je vojsci, služe našoj domovini, a dvoje su u medicini.

Svih petero su danas odgovorni odrasli ljudi koji vole Boga i čine ovaj svijet boljim mjestom.

petero djece
Foto: Facebook

Izabrala sam spasiti njihove živote i sada oni spašavaju živote drugih”, poručila je Susan Thompson uz oznaku koja na društvenim mrežama promiče pravo na život.