NaslovnicaVideoLiječnici su je molili da ne zatrudni: Nije ih poslušala, a 9...

Liječnici su je molili da ne zatrudni: Nije ih poslušala, a 9 mjeseci kasnije događa se NEZAMISLIVO

Teško je ponekad misliti što će biti s našom djecom, ako se nešto dogodi nama. Hvala Bogu, za većinu nas to je samo prolazna misao!

Laura Kingston, međutim, rođena je sa srčanom manom. Liječnici su joj savetovali da ne ostaje trudna, jer bi dijete u njezinom trbuhu moglo biti pogubno za njeno srce.

Najprije to nije shvaćala kao nešto strašno, ali vremenom, kako je njena želja za zasnivanjem obitelji bivala sve jača, ovo je postala prava noćna mora!

Prije nekih 10 godina, Laura je ipak zatrudnjela, očekujući siguran srčani udar nakon poroda.

liječnici su je molili da ne zatrudni 1

Nakon što je rodila, danima je živjela s tim da uslijed srčane slabosti ne može ustati tijekom noći i otići do sinovog krevetića. Njeno zdravstveno stanje bivalo je svakim danom sve gore.

Ipak je pristala na visokorizičnu operaciju na otvorenom srcu, koja je na kraju, obavljena uspješno, garantirajući joj koliko – toliko normalan život u narednim godinama.

Kako život uvijek pronađe put, Laura je trenutno ponovno trudna i očekuje drugu bebu. Njeno zdravstveno stanje i dalje nije na zavidnom nivou, a liječnici su ovoga puta još zabrinutiji hoće li majčino srce izdržati.

IZVOR:Likemag