Liječnici obavijestili suprug umro

Liječnici su tog dana obavijestili suprugu da je njezin suprug umro, a nakon nekog vremena primila je telefonski poziv da je živ.

Supruga pastora iz Sjeverne Karoline slavi Boga nakon što joj je dalo tračak nade isto bolničko osoblje koje joj je reklo da je on “klinički mrtav”.

Megan Marlow rekla je da ju je bolnica obavijestila da je njezin suprug, pastor Ryan iz baptističke crkve Grace u North Wilkesborou, umro.

Ubrzo nakon što je Marlow primila srceparajuću vijest da joj je suprug klinički mrtav, ožalošćena obitelj svjedočila je čudu.

Nazvali su je iz bolnice i rekli joj da je njezin suprug živ, ali da je pretrpio traumatsko oštećenje mozga i još uvijek je moždano mrtav. Ryanovo vrijeme smrti trebalo je pomaknuti sa subote na utorak kada će njegovi organi biti donirani.

Počeli su pisati osmrtnice i počasti

U utorak, kada se obitelj okupila na posljednjem pozdravu s tatom, primijetili su kako mu se stopala miču. Doktori su mu uklonili vrijeme smrti. A članovi crkve koji su već počeli pisati osmrtnice i počasti bili su šokirani. Obitelj je provela dva dana oplakujući ga – ali, nažalost, on je još uvijek bio živ.

Marlow je već rekla svom sinu da mu je otac umro, a promjena ju je navela da objasni da su liječnici možda pogriješili. “Jutros sam mu rekla: ‘Bog može činiti čuda, a liječnici su možda bili u krivu što je tvoj tata bio na nebu s Isusom, stoga se samo molimo i pustimo Boga da učini čudo'”, rekao je Marlow u četvrtak.

Nastavila je: “Morala sam biti vrlo oprezna kako to formuliram, ali istodobno, on je bio tako slomljen i povrijeđen.” Dodala je: “Ali ako postoji šansa da ovdje može svjedočiti čudu sa samo pet godina, te će stvari biti s njim do kraja života.”

Supruga se obratila medijima na dan sprovoda

Marlow je događaje nazvala čudom i rekla da se bori za svog supruga, obratila se medijima u četvrtak – na dan kada se sprovod trebao održati – o razvoju događaja. “Ne mogu to izmisliti, ne mogu to izmisliti”, rekla je ranije ovog tjedna. “Moja je obitelj jednostavno bila potpuno zaprepaštena.”

Pastor Ryan je trebao biti premješten u Sveučilišnu bolnicu Duke u Durhamu, ali je bolnica promijenila odluku zbog njegovog stanja i trenutnog režima skrbi. Liječnici kažu da Ryanove prognoze nisu tako optimistične, ali Marlow se drži Boga i ostaje pun nade.

“Ryan bi rekao da se borim za njega jer znam da bi se Ryan borio za mene”, ispričao je Marlow govoreći liječnicima. “Ovo je u Gospodnjim rukama. … Ovo je iznad onoga što prirodno može učiniti.” Nastavila je: “Molitva pokreće Božje ruke.”

Prema njihovoj crkvenoj biografiji, Ryan je s 13 godina postao kršćanin i počeo je propovijedati Božju riječ jer je osjetio poziv. “Vrlo je strastven u dosezanju izgubljenih s Evanđeljem, podupirući lokalne i međunarodne misije, propovijedajući Božju Riječ i disciplinirajući nove obraćenike u temeljima vjere”, stoji u biografiji.

Ryanov životni stih odražava upravo ono što se sada događa u njegovom životu. “Njegov životni stih je Mudre izreke 17,22, koji kaže: ‘Veselo je srce izvrstan lijek, a neveseo duh suši kosti.’”

Nastavimo se moliti za potpuni oporavak pastora Ryana i njegove obitelji dok prolaze kroz ovo teško razdoblje u svojim životima.