Liječnici su joj rekli da smršavi
Foto: Paisley Dylan

Paisley Dylan (30) liječnici su godinama govorili da smršavi jer ima dramatičan višak kilograma, posebice u predjelu trbuha.

Osim toga, patila je od jakih bolova u leđima i izrazito bolnih mjesečnica. Trbuh joj je bio toliko velik da joj Paisley nije mogla zavezati vezice.

Potištena svime, Paisley se povukla u kuću, no s vremenom je shvatila da sebi ne čini ništa dobro. Odlučila je krenuti s dijetom i uspjela smršavjeti gotovo 20 kilograma; a opet, i nakon što je smršavila, trbuh joj je ostao isti.

– Uvijek sam imala bolne mjesečnice – rekla je Paisley za Wales Online.

– No liječnici su mi rekli da je višak kilograma moj jedini problem i da se s tim trebam nositi.

Foto: Paisley Dylan

Uspjela je smršavjeti, no izgled njezina trbuha se nije promijenio

Početkom pandemije koronavirusa ova mlada žena vratila se roditeljima i promijenila način prehrane. Uspjela je smršavjeti gotovo 20 kilograma, no izgled njezina trbuha se nije promijenio.

Ponovno je zatražila konzultacije s liječnicima.

U veljači 2021. rečeno joj je da ima diastasis recti, što se obično događa trudnicama. Odlučila je biti fizički aktivna, pa je hodala 15.000 koraka svaki dan mjesec dana. No ni to joj nije pomoglo da joj se trbuh smanji.

– Moji su roditelji bili užasno zabrinuti. Srećom, imali smo novca da privatno odemo na skener. Čim me vidio, liječnik u privatnoj klinici rekao je da izgled mog trbuha nije samo posljedica viška kilograma. Trbuh mi je bio toliko stršeći da sam jedva stala u aparat za pregled – prisjeća se Paislin.

Foto: Paisley Dylan

Imala je dvije ciste od kojih je jedna bila 41,2 kg

Tijekom pregleda ustanovljeno je da ima dvije ciste od kojih je jedna bila teška 41,2 kilograma. Operacija je trajala sedam sati.

Danas Paisley konačno može zavezati vezice i vidjeti svoja stopala dok stoji. Prije operacije nosila je garderobu veličine 30, a danas je 10 manje.

Osim što izgleda drugačije, ova mlada žena više ne živi s boli.

Svoj put od života s golemom cistom do života bez nje dijeli na Instagramu.

– Tko zna koliko žena ima isti problem, a liječnici opće prakse ih ne šalju na dodatne pretrage. Mnogi si možda ne mogu priuštiti ni odlazak privatnom liječniku na dijagnostiku. Dijelim svoju priču kako bi ljudi znali da moraju biti ustrajni ako osjete da nešto nije u redu s njihovim zdravljem – kaže Paislin.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare