Liječnik joj je predložio da pobaci: Evo što mu je majka napisala nakon poroda

Napisala je pismo liječniku koji je predložio da pobaci. Ova majka je sretna što ga nije poslušala.

Kada je Courtney čekala svoje treće dijete, u početku nije bilo znakova da nešto nije u redu.

“Prve dvije trudnoće bile su lake. Očekivala sam da će biti i ova”, prisjeća se.

Međutim, nekoliko tjedana kasnije djetetu je dijagnosticiran Downov sindrom. Liječnik je Courtney savjetovao pobačaj, tvrdeći da bi život s djetetom s posebnim potrebama bio vrlo težak.

Ipak, majka je odbila prijedlog liječnika i voljenoj kćeri poželjela dobrodošlicu na svijet.

Kada je Emersyn napunila 15 mjeseci, Courtney je odlučila napisati pismo liječniku koji joj je predložio pobačaj.

“Nisam ljuta. Nisam ogorčena. Ali sam tužna”, napisala je u pismu koje je objavila na svom Facebook profilu.

“Emersyn nije samo poboljšala kvalitetu naših života, već je dirnula srca tisuća ljudi. Otvorila nam je oči za pravu ljepotu i čistu ljubav”, dodala je.

“Umjesto podrške i ohrabrenja, predložili ste da se riješimo djeteta. Rekla sam vam njezino ime, a vi ste nas ponovno pitali razumijemo li koliko bi nam loša kvaliteta života bila s djetetom s Downovim sindromom”, istaknula je u pismu.

“Moja beba je bila savršena”

U pismu je Courtney napisala i da su ona i suprug strepili od svakog posjeta liječniku.

“Najteže razdoblje mog života postalo je gotovo nepodnošljivo, jer mi nikada niste rekli istinu. Moje dijete je bilo savršeno”, naglasila je.

“Molim se da nijedna druga majka nikada ne prođe kroz što sam ja prošla. Molim se da vi liječnici sada vidite pravu ljepotu i čistu ljubav sa svakim životom prikazanim na svakom ultrazvuku”, napisala je.

Courtney ne zna je li liječnik pročitao ovo pismo.

“Nemam pojma kako je liječnik reagirao na moje pismo, ali vjerujem da Bog može učiniti svako čudo i promijeniti svako srce”, kaže mlada majka.

Njena priča definitivno je dirnula srca drugih roditelja.

Emersyn je vesela, nasmijana, aktivna djevojčica. Završila je drugi razred osnovne škole. Voli se igrati i provoditi vrijeme sa svojim vršnjacima.

“Mnoge su uzbudljive promjene i iskustva iza nas i sve što mogu učiniti je zahvaliti Bogu na njezinim dobrim prijateljima i svemu što se događa u životu moje slatke djevojčice”, napisala je Courtney na Facebooku.

NAJNOVIJE!