Ljubav jača od svega: Doživjela je strašnu nesreću, a on je ostavio sve da bude uz nju

Michael Hoskin i Turia Pitt upoznali su se u osnovnoj školi. Vezu su započeli 2009. godine, a dvije godine kasnije ona je doživjela strašnu nesreću.

Tijekom održavanja ultramaratona zahvatilo ju je požar, koji je izbio u šumi kroz koju je trčala, te je zadobila opekline na 65 posto tijela. Ostala je bez prstiju desne ruke, a u bolnici je provela pet mjeseci.

Michael je odustao od karijere policajca kako bi se mogao brinuti za nju, a nedavno su objavili da su zaručeni, piše Daily Mail.

“Kupio sam dijamantni prsten dok je bila na intenzivnoj njezi, još prije četiri godine. Ne želim da je ljudi sažalijevaju, jer ona samo želi nastaviti sa svojim životom”, rekao je Michael.

Za ljubav svog života kaže da ima nevjerojatnu energiju.

“Voli provoditi vrijeme vani, oboje volimo ocean pa tako provodimo vrijeme zajedno”, dodao je.

Turia je ushićena zbog zaruka, posebice jer je često govorila da je Michaelova ljubav razlog njenog oporavka te da je zbog njega najsretnija cura na svijetu.

“Predivno je imati takvog čovjeka u svojem životu. On budi ono najbolje u meni i veselim se što ću provesti ostatak života s njim”, rekla je.

Nakon nesreće nastavila se baviti trčanjem, biciklizmom, plivanjem i drugim sportovima, a počela se baviti i humanitarnim radom pa je prikupila nekoliko stotina tisuća dolara za humanitarne svrhe.

IZVOR:Index.hr

NAJNOVIJE!