Mačak spasio obitelj od opasnosti u kući koju nisu mogli osjetiti

Mačak po imenu Thor upozorio je svoju obitelj na opasnost opasnu po život u njihovoj kući — plin ugljični monoksid. Ovaj krzneni anđeo spasio im je život!

Heidi Stamper živi u Michiganu sa suprugom i dvoje djece. Nedavno je spavala u svom domu kada ju je trgnuo zvuk njezinog mačka.

Otprilike u 1:45 ujutro mačak je počeo glasno mijaukati i probudio me, rekla je Heidi.

Njezin mačak po imenu Thor razbolio se, pa ga je izvela van na svježi zrak. Nakon što se činilo da mu je bolje, Heidi je vratila mačka unutra i zaspala. Ali još uvijek nije znala za životnu opasnost u njihovu domu.

Pola sata kasnije mačak je ponovno počeo glasno mijaukati, rekla je Heidi. “I to me probudilo, ali ovaj put sam se oznojila kroz svu odjeću, nisam se mogla pomaknuti, osjećala sam pravu mučninu u želucu.”

Heroj Thor spašava svoju obitelj

Heidi je osjećala posljedice trovanja ugljičnim monoksidom. Kao i njen suprug i dvoje djece koji su u to vrijeme također bili u kući.

To je rezultat toga što je njihov dom izgubio struju, a obitelj je koristila prijenosni generator u svojoj garaži. U kući također nisu imali detektor ugljičnog monoksida. Ali hvala Bogu, imali su mačka po imenu Thor.

Mališane je probudilo mačje mijaukanje, a kada su saznali da im se mama ne može pomaknuti, pozvali su hitnu.

“Thor je odigrao ključnu ulogu u spašavanju četveročlane obitelji”, rekao je zapovjednik vatrogasaca Jon Unruh. “Svih četvero su imali teške posljedice trovanja ugljičnim monoksidom.”

“Sama pomisao da neću biti ovdje da vidim svoju djecu, znaš, to je stvarno strašno”, rekla je Heidi, gušeći se u suzama. “Da nije bilo Thora, ne bismo bili ovdje. Spasio nam je živote.”

Bog blagoslovio ovog herojskog mačka!

NAJNOVIJE!