Mačka joj je prenijela tešku infekciju: “Hvala Bogu što sam na vrijeme otišla liječniku”

Manueli je mačka prenijela tešku infekciju zbog koje ne vidi na jedno oko. Danas je zahvalna Bogu što je na vrijeme otišla liječniku.

Južnoamerička influencerica Manuela Gómez Franco otkrila je na svom profilu na društvenim mrežama da je faktički izgubila jedno oko zbog bolesti koja se zove toksoplazmoza.

Kako navodi ona, da nije otišla liječniku na vrijeme, današnja priča bi bila drugačija i mnogo traumatičnija.

– Ne vidim na jedno oko. Napravili su sve testove i pokazano je da imam toksoplazmozu. Vrlo lako je to moglo preći na drugo oko i da potpuno oslijepim da nisam otišla u bolnicu na vrijeme – kazala je Manuela.

VIDI OVO: Usamljeni mladić je pronašao mačka, a njegovo ponašanje ga je zadivilo

Prema njezinim tvrdnjama, porijeklo bolesti još nije poznato, a vrlo vjerojatno je u pitanju infekcija koju joj je prenijela mačka.

Isključena je mogućnost da se radi o lošoj proceduri i greškama prilikom stavljanja umjetnih trepavica.

– Doktor mi je rekao da je prilično siguran da je to zbog mačke, ali da dodatni testovi još to moraju potvrditi. Rekli su mi a je infekcija uznapredovala i prepisali mi mnogo antibiotika. Doktor me ne uvjerava da ću vidjeti kao prije, ali hvala Bogu što sam na vrijeme otišla liječniku da zaustavim infekciju kako se i na drugo oko ne bi proširila – dodala je Manuela.

Ona je dodala da se ovakve infekcije mogu manifestirati i uslijed konzumacije kontaminirane vode ili hrane poput mesa, voća i povrća.

NAJNOVIJE!