NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeMajci dječaka su rekli da njezin sin nikada neće hodati, no Isus...

Majci dječaka su rekli da njezin sin nikada neće hodati, no Isus i dalje liječi

Liječnici su majci dječačića rekli da njezin sin više nikada neće hodati. Ali Isus i dalje liječi, a život ovog dječaka je čudesno svjedočanstvo!

Isusov život i služba odnosili su se na čuda iscjeljenja koja su poticala Njegove sljedbenike da čine isto. Isus je pokazao svoje suosjećanje kroz ta čuda, poput onoga kako je otvorio uho gluhom čovjeku.

“Donesu mu nekoga gluhog mucavca pa ga zamole da stavi na nj ruku. On ga uzme nasamo od mnoštva, utisne svoje prste u njegove uši, zatim pljune i dotakne se njegova jezika. Upravi pogled u nebo, uzdahne i kaže mu: “Effata!” – to će reći: “Otvori se!
Marko I odmah mu se otvoriše uši i razdriješi spona jezika te stade govoriti razgovijetno.” (Marko 7, 32–35).

Isus je izliječio i osakaćenu ženu: “Jedne je subote naučavao u nekoj sinagogi. Kad eto žene koja je osamnaest godina imala duha bolesti. Bila je zgrbljena i nikako se nije mogla uspraviti. Kad je Isus opazi, dozva je i reče joj: “Ženo, oslobođena si svoje bolesti! I položi na nju ruke, a ona se umah uspravi i poče slaviti Boga.” (Luka 13, 10–13).

Isus i danas liječi

Jedno nedavno svjedočanstvo je dokazalo da Isus i danas liječi. Kao čin vjere, majka je nastavila moliti za svog sina čak i kad su liječnici govorili da nema nade.

U opisu kratke video snimke na Instagramu je napisala: “Osobno poznajem Boga kao ČUDOTVORNOG BOGA😭 Hvala ti Gospodine za tvoje nadnaravno iscjeljenje! Ako je ovo učinio za mog sina, može to učiniti i za tebe! Bio je vjeran započeti dobro djelo i bit će vjeran da ga DOVRŠI.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli F A R R Y N ✦ W R I G H T ☆ (@farrynwright)

Osim toga, rekla je: “Liječnici su našem sinu rekli da nikada neće hodati. Godinama nikad nije mogao obuti sandale. Gospodin mi je rekao da mu nabavim sandale.”

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare