Majka djeteta rođenog bez šake dijeli nadahnjujuću poruku roditeljima

32-godišnja majka iz Pennsylvanije dijeli svoje iskustvo rođenja djeteta bez šake kako bi ohrabrila druge roditelje.

Nicole Edwards (32) prije godinu dana je rodila kćer sa sindromom amnionske brazde. Ovaj sindrom označava pojavu suženja oko prstiju. Ova promjena najvjerojatnije nastaje kao posljedica omatanja amnionskih brazdi oko prstiju ili drugih dijelova tijela. U težim slučajevima, omatanje amnionskih brazdi dovodi do poremećaja koji zahvaćaju kompletni ud.

Ohrabrujuća poruka drugim roditeljima

“Moj glavni cilj bio je pokazati im: ‘Hej, sve će biti u redu. Vaše dijete će biti sretno, a vi samo trebate biti uz njega da ga podržite i volite. Dopušteno ti je biti ljut, dopušteno ti je biti tužan, to te ne čini manje majkom ili ocem”, rekla je Nicole.

Imala je misiju da se educira o stanju za koje ranije nije znala i da drugima proširi svijest o tom sindromu. Također je dobila pomoć i podršku od online zajednica i drugih mama.

Nicolinu poruku možete poslušati u cijelosti u videu u nastavku.

Objašnjavajući svoju prvu godinu majčinstva, Nicole je ispričala da je bila puna uspona i padova, ali i učenja. Mala djevojčica je također bila očito frustrirana razlikama u svojim udovima koje je primijetila i koje će joj s vremenom morati objasniti kako bude odrastala.

PROČITAJTE: Mama čiji je sin rođen bez nogu i jedne ruke kaže: On je za mene savršen

Nicole potiče roditelje djece rođene s razlikama u udovima da ih nikada ne ograničavaju i uvijek im pomažu. Njezina misija je da njezina kći Sage zna da je najčudesnija osoba, njezina najbolja prijateljica i da će uvijek pripadati jedna drugoj.

“Tako si sposobna i volim te više od svega”, rekla je ova majka.

NAJNOVIJE!