NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeMajka je imala osjećaj da su joj u bolnici dali krivu bebu,...

Majka je imala osjećaj da su joj u bolnici dali krivu bebu, a 9 mjeseci kasnije saznala je istinu

Roditelji su odmah primijetili da dijete izgleda drugačije, a majka je imala osjećaj da su joj u bolnici dali krivu bebu. Nakon 9 mjeseci otkrili su istinu!

Richard i Mercy Cushworth bili su presretni što im je pristiglo drugo dijete, i što je njihov prvi sin Moses dobio brata. Nakon poroda u državi Salvador, u kojoj se Mercy rodila, roditelji su bili iscrpljeni pa su bebu ostavili u jaslicama dok se oni malo ne naspavaju.

Ali kada su medicinske sestre idućeg dana donijele malog dječaka, Richard i Mercy su sumnjali da nešto nije u redu. Unatoč brizi, sestre su ih uvjeravale da je sve u redu i sretna je obitelj napustila državu.

Snimka zaslona: YouTube

Mercy je rekla za BBC kako su sekunde nakon poroda bile pravi kaos, i nije se imala vremena snaći kada su sestre već odnijele njezinu bebu.

„Uzeli su ga kraj mene, a ja sam ga samo uspjela poljubiti nakon čega su ga odnijeli u jaslice. To je zadnji put kada sam ga vidjela.“

Idućeg su dana sestre vratile dječaka u maminu sobu, ali roditelji su odmah primijetili da dijete ima tamnije karakteristike. Nakon što su ih sestre uvjerile da je sve u najboljem redu, trojka se uputila u Teksas gdje su nastavili sa svojim životom.

Roditelji su mjesecima osjećali da nešto nije u redu

Međutim mjeseci su prolazili, a roditelji su imali osjećaj da nešto nije u redu. Njihov sinčić nije nimalo ličio na njih. Poslali su njegov DNK na analizu i rezultat ih je šokirao – rezultat je pokazao da je 0% šanse da je Mercy majka djeteta koje je živjelo u njihovom domu.

Opisala je koliko su strašni bili prvi tjedni: „Pomisao da dijete o kojem sam se brinula, njegovala, voljela i kupala nije moje. A s tim je dolazila i druga misao – gdje je moja beba? Imala sam 2 pitanja – što će se dogoditi s ovom bebom, i gdje je moja beba.“

Richard se brinuo da beba nije možda prodana trgovcima ljudima, ili nešto gore, i u isto je vrijeme pregovarao sa vladom Salvadora. Pun emocija, Richard je rekao kako je često krivio sebe zbog gubitka svog djeteta.

„Prvo sam dijete prihvatio kao svoje. Sada kada gledam fotografije iz tog vremena kada smo se vratili u Dallas, dok je on imao tri mjeseca, šokiran sam što mi nije sinulo jer očito je po fotografijama da to nije moje dijete… Ne znam kako se nisam pitao. O tim stvarima ni ne razmišljate. Tko o tom razmišlja?“

Nakon 9 mjeseci obitelj je vratila svoga pravog sina

Mercy je brzo odbacila takve misli: „Mislim da smo tu prvu bebu jako voljeli. Čak i kada smo napravili DNK test osjećala sam se kao da ga izdajemo. Imala sam taj osjećaj – izdajem svoga sina i ne mogu živjeti s tim.“

Snimka zaslona: YouTube

Nakon devet mjeseci suradnje s britanskim veleposlanikom u Salvadoru (jer je Richard iz Engleske), obitelj je vratila svog pravog sina. Taj je trenutak sreće bio popraćen tugom jer su imali samo tren vremena da se oproste od drugog sina Jacoba, prije nego su ga odnijeli pravim roditeljima.

Moses, Mercy i Richard sada su u svom domu u Teksasu i nastoje nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Nadamo se da će ostatak njihovog života biti bogat sretnim trenucima.

Ovaj članak je prvi put objavljen 23. listopada 2018.