Majka je mislila da se kćer igra, no istina ju je slomila

Fotografiju svoje kćeri koja se igra u tolaetu je htjela poslati mužu, no istina koju je saznala ju je potpuno slomila.

Amerikanka Stacey Feeley fotografirala je naizgled nevinu fotografiju svoje trogodišnje kćeri koja stoji na zahodskoj školjki. Fotografiju je mislila poslati mužu, no slomila se sva u suzama kad joj kćer objasnila što radi.

“Snimila sam fotografiju jer sam ispočetka mislila da je zabavna. No slomila sam se onog trena kad mi je rekla što radi. Ono što je radila jest da je vježbala za slučaj masakra, odnosno što treba raditi u vrtićkoj vježbi ako ostane u WC-u. Sva nevinost moje trogodišnjakinje nestala je u tom trenutku, nestalo je njeno djetinjstvo” napisala je uz fotografiju koju je podijelila kao upozorenje.

“Političari – gledajte ovo. Ovo je vaše dijete; vaša djeca, vaša unučad, vaša praunučad i buduće generacije. Živjet će i odrasti u svijetu kojeg oblikuju vaše odluke. Jedva im je tri godine a sakrivat će se u zahod stojeći na školjkama” piše majka pitajući se što je toj djeci teže – dugo ostati tih i miran, ili držati ravnotežu kako im ne bi stali na pod i tako se otkrili potencijalnom ubojici. Nitko ne misli da ćemo kontrolom oružja posve iskorijeniti 100 posto kriminala. Ali možda, samo možda spriječi 1 posto ili 2, ili 50. Ne znamo ako ne pokušamo…

VIDI OVO: Dali su kćerkici popularnu igračku za koju svi misle da je bezopasna: Nakon 24 sata doživjeli su pravu noćnu moru!

Zašto ne postoji jedinstvena baza za provjeru podobnosti? Zašto je oružje velikih šaržera uopće dopušteno ikome osim vojsci? Jer li to možda za samoobranu ili lov? Gdje su pametni pištolji?”, apelira ova majka dodajući kako je drugi amandman američkog ustava zvijer protiv koje se treba boriti, piše Telegraph.

“Većina političara ne radi ništa, bilo zato što ne mogu naći zajednički jezik s drugim političarima bilo zato što šuruju s posve pogrešnim ljudima” kaže i dodaje da želi da i kontrola oruža i svi njeni segmenti postanu dio kampanje, razvoj sigurnijeg oružja dio tehnoloških istraživanja…

Ne umišljam si da imam rješenja na sve probleme, čak niti djelić, no ako ne želite da djeca stoje na vrhu školjke, moramo nešto učiniti” zaključuje ova uznemirena majka.

IZVOR:Dnevno.hr