NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeOčajna majka nije imala čime nahraniti bebu, policija je odmah regirala

Očajna majka nije imala čime nahraniti bebu, policija je odmah regirala

Očajna majka četvero djece nije imala čime nahraniti bebu pa je nazvala policiju. U snimci poziva se može jasno čuti kako u suzama govori da više nema mlijeka.

Shannon Bird je 28.1. u dva u noći bila primorana nazvati policiju jer više nije mogla dojiti svoju novorođenu kćer, a nije imala hrane za nju u kući.

U snimci poziva se može jasno čuti kako u suzama govori da više nema mlijeka, a ni mliječne formule kojom bi nahranila svoju kćerkicu koja je tada bila stara samo šest tjedana. 

Bird, koja je blogerica, rekla je da je njezin suprug bio na poslovnom putu, a njezino drugo četvero djece (od kojih je jedno imalo slomljenu nogu) je spavalo. Policajci u Long Peak postaji su odmah otišli u Birdinu kuću i pokupili redovno mlijeko iz trgovine. Snimka sa odijela policajca prikazuje Bird kako nosi svoju kćer u roza dekici dok im otvara vrata. 

„Nikada se nisam našla u ovakvoj situaciji.”

„Zvala sam susjede, ali nitko se nije javljao“, rekla je na snimci, „Nikada se nisam našla u ovakvoj situaciji. Moje mlijeko je doslovno presušilo. Ovo mi je peto dijete i to mi se nikada nije dogodilo“. Rekla je da inače doji djecu te da nije imala formulu u kući. Kada su policajci shvatili da beba ne može piti normalno mlijeko odmah su se okrenuli i otišli po mliječnu formulu. 

Rekli su: „Odmah ćemo se vratiti s mliječnom formulom za vašu bebu – preslatka je“. 

Policajci su se uskoro vratili s formulom te nisu htjeli prihvatiti novac od Bird. 

„To je ista stvar koju smo davali mojoj kćerki kada se rodila tako da se nadam da joj neće uzrujati trbuh“, rekao je policajac Wagstaff. 

Policajci kažu da nikada nisu dobili takav poziv, ali da to nije ništa drugačije od toga da nekome pomognu zamijeniti gumu na automobilu. 

Za ovo ih je djelo pohvalila i cijela postaja.