Liječnici su je poslali kući da čeka smrt svoje nerođene bebe, nevjerojatnom metodom je spasila život dječaku

Kada je Louisi Adams pukao vodenjak u 22. tjednu trudnoće, situacija je bila iznimno loša. Liječnici nisu mogli ništa učiniti budući da beba nije imala 24 tjedna.

Poslali su ju kući da čeka smrt svoje nerođene bebe. No Louisa nije htjela odustati. Nakon što je istražila svoj slučaj odlučila je piti 12 litara vode na dan te je tako spasila život svom dječaku.

Užasne vijesti

Louise i njezin suprug, Jakk, su znali da se ne piše dobro kada joj je pukao vodenjak. No ovaj je par ostao šokiran riječima liječnika.

„Sve što su mogli učiniti bilo je da prate moje stanje u bolnici i da čekaju pobačaj za koji su rekli da će se dogoditi za nekoliko dana“, prisjeća se Louise.

Liječnici su rekli da njihov nerođeni sin ima samo 5% šanse za preživljavanjem. No Louisino srce je govorilo suprotno.

„Osjećala sam kako se moja beba kreće“, rekla je, „Nisam mogla samo čekati i ne pokušati ga spasiti.“

Louise je pretražila Internet kako bi dobila bilo kakav savjet.

Majka je pila 12 litara vode na dan kako bi spasila svoju bebu

Otkrila je da su u drugim zemljama žene u sličnoj situaciji stavljene za infuziju kako bi dodatna tekućina nadoknadila izgubljenu amniotsku tekućinu.

„Što više majka pije, to više beba pije i urinira“, objasnila je, „Budući da je bebin urin velik izvor amniotske tekućine u drugoj polovini trudnoće, činilo se logičnim da će unos tekućine u tijelo pomoći.“

Njezino je istraživanje pokazalo da je najbolje bilo piti 12 litara vode na dan. To je jako puno vode u danu. No Louise je bila odlučna učiniti sve da spasi svoju bebu. Mislila je, ako uspije doći do 24.-og tjedna, njezina će beba imati veće mogućnosti za preživljavanjem.

„Liječnici i babice su bili skeptični te mi nisu ulijevali nadu“, rekla je, „Rekli su mi da sve to nije dovoljno istraženo i da vjerojatno neće učiniti nikakvu razliku. No nisam ništa imala za izgubiti.“

Tako je Louise provodila dane odmarajući i pijući. Bio je to naporan zadatak, ali je ona bila ustrajna.

„Odvojila sam se od ostatka svijeta. Nije bilo lako piti 12 litara vode u danu“, prisjeća se Louise, „Ujedno sam pila sok od kupine te sam jela sirove režnjeve bijelog luka nakon što sam pročitala da to može spriječiti infekciju koja je posljedica preranog pucanja vodenjaka.“

Nakon što je došla do 24.-og tjedna, liječnici su joj dali steroide kako bi pospješili razvoj Josephovih pluća i antibiotike protiv infekcije. Louise je i cijelo to vrijeme pila 12 litara vode na dan.

Foto: Daily Mail

Sretna, zdrava beba

Louise je rodila Josepha na početku 8. mjeseca trudnoće. Rođen je sa zdravih 2.5 kilograma.

„Kada smo ga čuli kako plače, bili smo presretni“, rekla je njegova majka, „Bio je savršen i tako se dobro držao da je pušten kući nakon tjedan dana.“

Ovo je dokaz da Bog ima veće planove za ovog dječaka. Predivni nasmiješeni dječak sada ima 6 mjeseci te je potpuno zdrav.

Ovaj je maleni anđeo pokazao da liječnici nisu bili u pravu. I dokazao je da je njegova majka, koja je bila spremna učiniti sve što je mogla kako bi spasila svoju bebu, bila u pravu.