Majka je podigla kćerku u naručje a kada joj je pogledala u oči i vidjela, nije mogla zaustaviti suze… Evo i zašto!

Ako mislite da su vam sve lađe potonule, ne klonite duhom. Pogledajte ovu priču koja će vam dokazati da se čuda događaju!

Dainina dvogodišnja kći Nicolly se nije razvijala kao ostala djeca. Ona je vjerovala da je njezina kći slijepa i gluha i da se ne razvija kako bi trebala. Zbog toga što žive u ruralnom dijelu Brazila nisu imali pristupa kvalitetnoj zdravstvenoj zaštiti. Svi specijalisti koji su pregledali Nicolly govorili su kako je ona izgubljen slučaj i da joj nijedna vrsta tretmana neće pomoći.

Uz pomoć Međunarodnog fonda za zdravlje djece i Keving Garcia zaklade, obitelj je skupila dovoljno novca da Nikoli pošalju na liječenje u SAD gdje će je liječiti najbolji specijalisti Amerike.

Foto: Miami Herald
Foto: Miami Herald

Obitelj je Nicolly odvela u Miami na Floridi, gdje ju je pregledala doktorica Alana Grajewski. U roku od nekoliko minuta zaključila je nekoliko stvari o Nicolly koje će joj promijeniti život. Ispostavilo se da dvogodišnja djevojčica nije gluha. Njoj se voda nakupila u ušima. Nakon brzog postupka od 30 minuta Nicolly je savršeno mogla čuti glas svoje majke. Ispostavilo se da je Nikoli imala dječji glaukom. Ona ne samo da nije mogla vidjeti slike, nije mogla vidjeti ni svjetlost. Problem s njenim vidom je bio malo ozbiljniji, ali nakon operacije, koja je trajala nekoliko sati, mogla je vidjeti svoju majku po prvi put.

Nakon što je Nicolly mogla čuti i vidjeti svoju majku po prvi put, Daina je bila toliko sretna da to nije mogla opisati. “Jedina riječ koja može ovo opisati je Bog. Ona sada blista! Sada je postala živi primjer da se čuda događaju.” – Rekla je Daina. Doktorica Grajewski je imala sreće da ovaj trenutak doživi iz prve ruke.

“Trenutak kada je Nicolly ugledala svoju majku bio je neprocjenjiv” – rekla je doktorica Alana.

NAJNOVIJE!