Život se činio savršenim za Chloe i Rohana Dunstan. Imali su tri predivna sina, topao dom i obitelj punu ljubavi – no, oboje su znali da nešto nedostaje. Htjeli su i jednu djevojčicu u obitelji, te su odlučili raditi na tome.

Prije nego što su saznali da je Chloe trudna, moglo se primijetiti kako njezin trbuh raste ubrzano i to da je veći nego što je za očekivati. Mislila je kako joj se zbog hormona tijelo u potpunosti promijenilo.

ultrazvuk-majka-pozeljela-djevojcicu

Kada su otišli kod liječnika, priopćio im je novosti. Chloe je nosila trojke. Naprosto nisu mogli vjerovati da im se to događa.

Nakon što su kontrolirali trudnoću ultrazvukom, liječnici su vidjeli kako se dvije bebe razvijaju dobro, a da se treća bori za život.

Ispred roditelja je stavljen izbor, trebaju li pustiti da se samo dvije bebe razviju bez ikakvih rizika, ili da se sve troje djece rodi, ali prije vremena. Nakon što je trudnoća prolazila, Chloe i njezin muž su odlučili zadržati svo troje djece i donijeti ih na svijet. Srećom. svi su bili zdravi, zbrinuti i od njih je jedna bila djevojčica, a dvojica dječaci.

majka-pozeljeka-djevojcicu-1

Kako kažu život im ne može biti zanimljiviji i ispunjeni su još većom količinom ljubavi.