Majka je primila poziv od sina u 3 ujutro, a u glasu mu je osjetila strah

Majka je primila poziv od sina u 3 u jutro, a u glasu mu je osjetila strah. Na ulici je sreo malenu izgubljenu djevojčicu.

Uber i Lyft su prijevozne ideje u kojima se prijevoz dijeli s još nekoliko osoba, a postale su ključni dio naših života.

No kada su te ideje prvi put izašle na tržište mnogi su se brinuli o sigurnosti jer se ipak moralo uči u automobil nekog stranca. Nisu li nas roditelji učili da to nikada ne radimo?

No, stav prema takvom načinu prijevoza se promijenio te sada nije neobično čuti priče u kojima su vozači napravili i više nego što su morali za svoje putnike.

Jedna takva priča je iz Worcestera, Massachusetts, je postala jako popularna u medijima. Ashton Mazyck, bihevioralni terapeut koji radi s djecom ujedno vozi za Lyft tijekom svog slobodnog vremena. Tijekom vrlo hladne siječanjske večeri je bio na putu kući nakon što je ostavio jednog putnika te je otkrio nešto nevjerojatno.

Nakon što je parkirao automobil na parkiralište svoje zgrade primijetio je nešto što je izgledalo kao malena životinja kako drhti na ulazu u zgradu.

Kada se približio Ashton je ostao zaprepašten kada je ispalo da je ta malena životinja zapravo bila preplašena 2-godišnja djevojčica. Bilo je oko 3 sata u noći.

Snimka zaslona: YouTube

Ashton je odmah nazvao svoju majku Vidu koja je živjela u istoj zgradi te ju je zamolio da donese deku. Odveli su dijete u zgradu i pokušali su ju ugrijati. Vida je rekla:

„Njezine su nogice utrnule. Stalno sam ju ispitivala boli li ju što, ali ona nije mogla osjetiti da joj pokušavam ugrijati noge koliko su bile smrznute.“

Ujedno su nazvali policiju kako bi prijavili incident; policija je odmah stigla te su prevezli djevojčicu u bolnicu.

Policija je kasnije saznala da je djevojčicu čuvala baka dok joj je majka radila noćnu smjenu. Djevojčica je nekako uspjela izaći iz stana dok je baka spavala. Golih nogu, prekrivena soli i ledom, djevojčica se skupila pokraj ulaznih vrata; tada ju je Ashton pronašao. Kasnije je podijelio:

„Ne znam koliko je dugo bila tamo, ali sam zahvalan što sam tada naišao.“

Snimka zaslona: YouTube

Vida, koja inače ne voli što njezin sin tako kasno radi, je taj put bila jako sretna jer je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme.

On je postao anđeo čuvar te malene djevojčice, a njezina obitelj mu je neopisivo zahvalna za sve što je učinio.

IZVORFaithtap.com