Majka rodila 3 godine nakon što su joj rekli da je neplodna i da će umrijeti
Foto: Faithpanda.com

Liječnici nisu očekivali da ću poživjeti ovako dugo te su rekli da ne mogu zatrudnjeti.

Tri godine nakon što su joj liječnici rekli da samo ima nekoliko mjeseci života i da je infertilna, ova majka je rodila zdravog dječaka kojeg zove svojim čudom.

35-godišnja Helen Dixon se razboljela u 2015. godini. Najprije su liječnici mislili da je posljedica spontani pobačaj, ali je kasnije dijagnosticirana s rakom grlića maternice.

Helen je već imala dvije kćeri iz prethodne veze te je očajno željela sina sa svojim suprugom, Paulom. Nakon što je završila s kemoterapijom, počela je tražiti surogat majku.

Jako se iznenadila kada je saznala da je trudna. „Liječnici nisu očekivali da ću poživjeti ovako dugo te su rekli da ne mogu zatrudnjeti. Svi su bili jako šokirani“, rekla je.

„Bilo je to čudno. Probudila sam se jednog dana i rekla da se osjećam trudno. Bila sam uplašena, uzbuđena i nervozna, sve u isto vrijeme. Odmah sam otišla na pregled te je utvrđeno da sam trudna već tri i pol mjeseca“, rekla je Helen.

Rodila je sina Harveya Georgea carskim rezom te je ostala 16 dana u bolnici prije nego je napokon mogla kući sa svojom bebicom. „Nadali smo se da će biti dječak, on je upotpunio našu obitelj. On je naše malo čudo“, rekla je.

Liječnici smatraju da će se njezin rak vratiti te da njezinu bolest nije moguće izliječiti.

„Ona je takav borac, od nje dobivam snagu“, rekao je Paul, Helenin suprug.

„Ja bih se slomio da ona nije bila tako pozitivna i snažna. Tijekom mojih loših dana, ona me podiže. Ne odustaje. Uživamo u zajedničkom životu dok možemo“, dodao je.