Majka (26) usmrtila kćerke kako bi prodala njihove organe

Majka Amanda Sharp-Jefferson (26) uhićena je u petak zbog sumnje da je usmrtila kćerke stare svega godinu dana i dva mjeseca kako bi prodala njihove organe.

Tijela djece je pronašao njihov otac Jaykwon Singleton ubrzo nakon zločina, u dječjoj ljuljašci, piše Nypost.

– Ocu je bilo čudno što su oba djeteta u kutu dnevne sobe. Prišao je i primijetio da su hladne – rekao je policijski inspektor.

Po dolasku policije i hitne pomoći proglašena je smrt jednogodišnje Rose i dvomjesečne Lily, a njihova majka Amanda Sharp-Jefferson je privedena, priopćila je policija.

VIDI OVO: Dok su po posljednji put ljubili svoju djevojčicu – Bog im je poslao čudo

Iako će tek nakon obdukcije biti poznat uzrok smrti nesretne djece, otac vjeruje da je Amanda ugušila svoju djecu. Prema njegovim riječima, Amanda je jednom rekla kako “organi djece puno koštaju”.

Singleton je također rekao da su Amanda i on zajedno od 2018. godine i da nije bilo problema sve dok ona nedavno nije počela govoriti “duhovnom svijetu”.

Da sve bude još bizarnije, ona je u jednoj od policijskih izjava navodno rekla da ni nema djecu i da ni ne poznaje Singletona.

Amanda Sharp-Jefferson optužena je za dvostruko ubojstvo i trenutno je u pritvoru. Suđenje bi trebalo početi u četvrtak.