Majku dočekalo iznenađenje na pregledu dva tjedna nakon poroda
Snimka zaslona: YouTube

Majku je dočekalo iznenađenje na pregledu kod doktora dva tjedna nakon poroda. To je najbolji dio njegova posla.

Dijete je velik blagoslov. Svaki put kada se dijete rodi, ne možemo ne osjećati da je ovaj svijet bolje mjesto jer nam te malene duše daju više razloga da budemo bolji ljudi.

To je možda jedan od razloga zbog kojih doktor Erik Bostrom, obiteljski liječnik iz Minnesote, jako voli slaviti rođenje beba koje je pomogao donijeti na ovaj svijet. Ne biste nikada pogodili koliko je divan taj čovjek i što je voljan učiniti kako bi učinio svoje pacijente sretnima.

Doktor Bostrom ima 33 godine, a njegovo primarno zaduženje je pomagati ženama u trudnoći, porođaju i njezi nakon poroda. Tijekom godina rada imao je priliku donijeti mnogo djece na ovaj svijet. To je najbolji dio njegova posla.

Budući da je u Minnesoti on novi doktor, nastoji uvijek ostaviti dobar dojam svojim pacijenticama, ne samo tako što je dobar liječnik nego što je darežljiv i dobar na razne druge načine. Tako je odlučio šiti personalizirane dekice za svoje novorođene pacijente.

Snimka zaslona: YouTube

Šivanje nije baš aktivnost u kojoj mnogi muškarci uspijevaju. Liječnik Bostrom se jako mučio sa šivanjem i graviranjem, ali to nije bilo važno jer je htio usrećiti svoje pacijente i pokazati im koliko mari za njih.

VIDI OVO: Godinama je „osjećala da se nešto pomiče u njoj“, iznenadila je liječnike

Njegovi se pacijenti osjećaju voljeno i sretno kada napravi dekice za njihove predivne bebe. Zapravo, on je napravio dekicu za svaku bebu kojoj je pomogao da se rodi.

Njegov trud u učenju šivanja se isplatio. Čini se on nije dobar samo u šavovima pri operacijama nego je talentiran u pravljenju preslatkih i kreativnih dekica za bebe.

Lacie Hietalati, jedna od Bostromovih pacijentica, koja je nedavno rodila kćerkicu, je bila jako zahvalna na daru koji je njezina beba primila na pregledu dva tjedna nakon poroda. Bila je to tako lijepa roza dekica.

Lacie je bila zadivljena liječnikovom brigom i pažnjom. Unatoč svom gustom rasporedu, on nije samo kupio poklon, nego ga je sam napravio. Njegova velikodušnost i jednostavan, ali divan način na koji pokazuje koliko mu je stalo do svojih pacijenata je nešto što će se zauvijek pamtiti.

Doctor sews blankets for all the babies he delivers

This doctor sews personalized blankets for every single baby he delivers ❤️️https://cbsn.ws/2RKYNvR

Objavljuje The Uplift u Petak, 21. prosinca 2018.

Trebate i sami vidjeti velikodušnost ovog liječnika prema svojim pacijentima.

IZVORFaithtap.com