MAJMUN BOG: Vjernike užasnula izložba u poznatoj crkvi u Francuskoj

Najnovija izložba u poznatoj crkvi u Francuskoj užasnila je vjernike, a najviše plavi kip izložen pod nazivom „Simia Dei” što bi značilo da označava – MAJMUNA BOGA!

Crkva svetog Pierre d’Arène u Nici u Francuskoj je oskvrnjena sablažnjivom izložbom, smatraju brojni posjetitelji koji objavljuju fotografije na društvenim mrežama, a neke su toliko neprihvatljive da ih i Facebook cenzurira.

Crkva je u posljednje vrijeme pretvorena od sakralnog prostora u zabavni, izložbeni prostor, pa se svako malo izlažu radovi neke suvremene umjetnosti ili se pak održavaju razni koncerti koji narušavaju svetost ovog mjesta.

Najnovija izložba užasnila je posjetitelje a najviše plavi kip izložen pod nazivom „Simia Dei” što bi značilo da označava – MAJMUNA BOGA!

Foto: Dnevno.hr

Prema izložbi ovaj je lik označen je i kao Adam, a predstavlja prvog čovjeka koji je po teoriji evolucije nastao od majmuna što predstavlja svojevrstan most prema teoriji evolucije te se pojačava mišljenje o ljudima stvorenim od majmuna, a ne od Boga, piše Dnevno.hr.

Gorilu je osmislio Patrick Schumacher. Ne može se prikazati, primjerice, na Facebooku jer je cenzurirano, ali djeca u crkvi očigledno tome mogu biti izložena.

U Francuskoj, Belgiji, Njemačkoj Nizozemskoj, brojne crkve su službeno oskvrnjene, zatvorene i prodane posljednjih nekoliko godina. One su prenamijenjene pa se tako u prostorima gdje se slavio Krist otvaraju supermarketi, teretane, restorani, diskoteke itd. Razlog tom velikom otpadu i grozoti pustoši su vjernici i pastiri koji su odbacili Boga.

Oprosti nam Isuse, smiluj se.