Britni Church nije vaša „tipična“ mama. Unatoč tome što je cijelo jedno desetljeće provela trudna, ona je rekla da bi voljela imati još djece uz trenutnih 11. 

Umjesto da se bavi menadžmentom u nekoj tvrtki, ona se bavi upravljanjem svojom obitelji. No, u njezinoj obitelji nisu samo 3 ili 4 osobe, nego njih 13. 

Čak i kao djevojčici, čini se da joj je Bog odredio da bude majka. 

„Volim imati veliku obitelj – uvijek imam s kime razgovarati“, rekla je Britni. Prvo dijete, Chrizman, koja sada ima 15 godina, rodila je 2004. godine sa svojim bivšim suprugom. Kasnije je rodila Jordan (14), Caleba (13), Jace (12) i Cadence (10).

Na žalost, par se rastao te je Britni nekoliko godina živjela kao samohrana majka. Tada nije znala da Bog još piše njezinu priču te da njezina obitelj još nije završena. 

Nakon rastave, Britni je bilo slomljeno srce. Kako bi osjetila što manje boli počela je ići na zabave što je dovelo do neočekivane šeste trudnoće. Njezina kćer, Jesalyn, bila je blagoslov unatoč sramu koji je Britni osjećala jer je zatrudnjela izvan braka. 

VIDI OVO: Žena rodila zdravu djevojčicu nakon što je pretrpjela 13 spontanih pobačaja

Rekla je: „Osjećala sam jako puno srama jer sam zatrudnjela sa šestim djetetom. Uvijek sam htjela da moja djeca imaju istog oca. No, taj je sram nestao kada se Jesalyn rodila jer je ona bila tako nevina i predivna“, piše Daily Mail.

Dok se sve to odvijalo Bog je djelovao u pozadini kako bi Britni napokon dobila potpunu obitelj. 

Upoznala je i udala se za Chrisa Churcha koji isto vjeruje da su djeca dragocjeni Božji dar. Zajedno su dobili Silasa koji sada ima 5 godina. No, to nije bio kraj. Jesalyn je htjela još jednu djevojčicu te je par odlučio moliti za nju. 

Zamislite kako su bili iznenađeni kada su saznali da Jesalyn ne očekuje samo jednu bebu, nego čak tri – dječaka. Oliver, Asher i Abel sada imaju jednu godinu. Britni je rekla da je teško izaći van kao obitelj, ali da to nije nužno negativno: „Često u nas zure kada svi izađemo van. Ljudi su nam mnogo pomogli. Ponekad bi nam netko kupio večeru za cijelu obitelj jer bi bili impresionirani koliko su djeca dobra i pristojna“. 

U međuvremenu, par je odlučio da želi još više djece, točnije još četvero djece kako bi u konačnici imali njih 15. 

Svijet možda cijeni karijere i velike kuće, no Bog cijeni život – svaki život. 

„Evo: sinovi su Jahvin dar, plod utrobe njegova je nagrada“ (Psalmi 127,3).