Mama je dala svog sina na usvajanje, nakon 18 godina je naišla na njega u trgovini
Snimka zaslona: Facebook

Amanda Rector ponovno se susrela sa svojim biološkim sinom u trgovini kojeg je dala na usvajanje. Njih dvoje nisu bili zajedno 18 godina.

Njena priča sa sinom počinje davne 2004. godine. Borila se s ovisnošću kad je rodila drugog sina Huntera, koji danas ima 19 godina.

Nije joj bilo dopušteno odvesti sina kući nakon rođenja

Kad se Hunter rodio, bio je ovisan o opioidima i brzo je maknut s Amandine skrbi. Jameson, njezin najstariji sin, već joj je bio oduzet.

Amanda je za medije rekla: “Mrzila sam sebe što sam koristila drogu dok sam bila trudna.”

Pitali su je za autosjedalice i krevetić, ali nije imala ni jedno ni drugo. Ne bi mogla odnijeti bebu kući. U to je vrijeme živjela s nasilnim dečkom, ali je također odbila dodatnu noć u rodilištu.

Nekoliko dana kasnije dovela je svog dečka na hitnu zbog ozljede. Tada je počela shvaćati koliko su stvari postale loše. Gledajući svoj odraz u liftu, upijala je svoj izgled i nije se ni prepoznala.

Amanda je htjela vidjeti svoju bebu

“Čekali smo dobra dva sata prije nego što mi je uopće palo na pamet da bih mogla otići vidjeti bebu”, rekla je Amanda. Zatim je otišla u dječju sobu vidjeti svog sinčića.

Hunter je spavao i pitao medicinsku sestru može li ga vidjeti. Medicinska sestra se sjetila Amande i rekavši joj da može. “Pogledala sam ga dolje i počela mu šaputati na uho: ‘Tako mi je žao. ovo nisam ja. Jako mi je žao što je ovakav tvoj život’, rekla je .

Huntera je posvojila obitelj u gradu četiri mjeseca kasnije. Nedugo nakon toga Amanda je osuđena na pet godina zatvora zbog oružane pljačke. Na kraju je odslužila 2,5 godine te kazne.

U zatvoru je pronašla Isusa

Prvog dana u zatvoru napravila je značajnu promjenu. Pronašla je Isusa i počela raditi na promjeni svog života na bolje.

Počela je ići na sastanke i čak se pridružila zboru. “Učinila sam sve što je bilo pozitivno ili zdravo”, prisjetila se Amanda. Znala je da mora promijeniti put kojim ide.

Bog je pokazao Amandi da je njezin sin sretan

Tijekom godina nekoliko je puta vidjela Huntera, uključujući i kad je povela svog sina Jamesona, nad kojim je ponovno dobila skrbništvo, na prikupljanje sredstava. “Imao je jarko crvenu kosu i blijedu put”, rekla je Amanda za Today kada je prije toliko godina ugledala Huntera.

Rekla je Jamesonu da je Hunter njegov brat. “Upravo kad je pogledao, ova vesela glazba začula se preko interkoma i Hunter je počeo plesati”, rekla je. Amanda je u tom trenutku osjetila kako je obuzima mir. Osjećala se kao da je to poruka od Boga koji joj daje do znanja da je sretan.

Nedavno su Amanda i njezin sin Jameson, koji sada ima 21 godinu, bili u Walmartu kada je on počeo razgovarati s tinejdžericom. Pitala ga je kako se zove, a kada joj je rekao, pokazala je na mladića i rekla: “To je tvoj brat.”

@prison_story

Imagine wondering for 18 years if he hated you only to find out he saw it as an act of love #adoption #birthmom #update #grace #forgiveness #Jesus #God #HolySpirit #setfree #recovery

♬ original sound – Amanda Dove ❤️

Amanda se ponovno ujedinila sa svojim biološkim sinom u Walmartu

I sasvim sigurno, bio je to Hunter. Amanda je saznala da je Hunter postao znatiželjan u vezi svoje biološke majke i da je otkrio njezin identitet. “Ostala sam bez riječi”, rekla je Amanda. “Nisam mogla vjerovati da se to događa.”

Bila je zabrinuta da bi se mogao naljutiti na nju ili je čak psovati. No, hvala Bogu, nije se morala brinuti zbog toga. Tu se ponovno susrela sa svojim biološkim sinom, a oni su se toplo zagrlili.

Viđaju se otprilike jednom tjedno

“Čim su nestali iz vidokruga, jednostavno sam prestala jecati”, rekla je Amanda o ponovnom susretu sa svojim biološkim sinom. Hunter sada viđa Amandu otprilike jednom tjedno.

U jednom od svojih TikToka priča o tome kako su on i njegova djevojka bili u njezinoj kući i spomenuli da je trebala obojiti svoju verandu.

Amanda je trijezna više od 17 godina i certificirana je stručnjakinja za vršnjačku podršku koja pomaže drugima s ovisnošću. Također dijeli priče i odgovara na pitanja o vremenu provedenom u zatvoru na TikToku.

Bog je definitivno pazio na Amandu. Od vremena u zatvoru kada je pronašla Isusa do slučajnog susreta u Walmartu gdje je ponovno stupila u kontakt sa svojim sinom. Želimo joj sve najbolje dok nastavlja ovim putem ljubavi.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare