Mama se onesvijestila od radosti kada je vidjela svoju kćer nakon 4 godine

Ova mama je toliko svladana emocijama kada je vidjela svoju kćer nakon 4 godine da se onesvijestila. Kakav dirljiv ponovni susret!

Roditelji ne žele ništa više nego da njihova djeca uspiju i budu sretna. Nema puno toga što bilo koja majka ili otac ne bi učinili da to znači bolji život za njihovo dijete. Međutim, kao što svi roditelji razumiju, djeca rastu i na kraju se isele, stvarajući vlastiti život.

To znači da roditelji možda neće viđati svoju djecu onoliko koliko bi željeli. Okolnosti u životu odraslog djeteta mogu ga odvesti nekoliko stotina, pa i tisuća kilometara daleko od mame i tate. Iako roditelji znaju da djeca moraju moći živjeti svoje živote kako smatraju prikladnim, to ne znači da roditelji uživaju biti daleko od svojih potomaka.

Kći se vraća kući i iznenađuje majku

Koliko je jednoj ženi nedostajala njezina odrasla kćer pokazuje kratki video objavljen na YouTubeu. Snimka od 40 sekundi, snimljena na Filipinima, počinje ženom koja tiho i neočekivano stoji na stražnjem dijelu otvorenog kombija.

Iza žene je kombi ukrašen zlatnim i zelenim balonima te slovima koji označavaju da se radi o rođendanskoj proslavi. Ali onda se nešto neočekivano događa odmah iza žene koja je leđima okrenuta vozilu.

Vrata na suvozačevoj strani vozila se otvaraju i izlazi mlada žena koja nosi šešir i masku za lice s buketom cvijeća.

Tekst u videu ističe da je žena sa cvijećem kći žene koja je čekala u blizini vozila. Kći se vratila kući nakon odlaska na rad u inozemstvo. Nisu se vidjeli četiri godine.

Kad je mlada žena došla do svoje majke, emocije su je potpuno preplavile. Majka je briznula u plač dok baca u zagrljaj prije nego što se onesvijestila od šoka i iznenađenja. Obje su pale na zemlju.

Videozapis završava tako što njih dvoje stoje natrag, ali mama ne pušta svoju kćer.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare